szerelem kibeszélő csalódás magazin párkapcsolat
Áront egy társkereső oldalon ismertem meg. Nagyon tetszett a profilképe és azt írta, hogy komoly kapcsolatra vágyik. Nekem ennyi bőven elég volt ahhoz, hogy válaszoljak az első üzenetére.

Az első döbbenet akkor ért, amikor közölte velem, hogy nála a belépő egy együtt eltöltött éjszaka. Szerinte ráérünk utána is megismerni egymást, de neki nagyon fontos, hogy kiderüljön, milyen a szex. Kinevettem, micsoda szar duma és itt abba is maradt az ismerkedésünk. Eltelt aztán pár hónap és újra összeakadtam vele egy másik társkeresőn. Ő nem ismert fel, de én persze emlékeztem rá, mégis belementem egy találkába.

Emlékszem, egy nyári nap volt, kint napoztam az erkélyemen, mielőtt átmentem hozzá. Megmostam a hajamat, de még csak sminket sem raktam fel, egy szál pólóban és farmerben mentem át hozzá. Megbeszéltük, hogy Forma 1-et nézünk majd együtt. Persze tudtam, mire megy ki a játék, de azt is tudtam, hogy ehhez két ember kell. Amikor ajtót nyitott, kicsit csalódott voltam, másképp nézett ki, mint a képeken, mégis jól éreztem magam vele, elvarázsolt a magabiztos, férfias kisugárzása. Végül úgy lett, ahogy én akartam, nem volt szex, viszont megbeszéltünk egy második randevút. A randi után még írogattunk egymásnak és akkor hangzott el a mondat, amikor fel kellett volna gyulladni bennem a piros lámpának: „Ne szeress belém, mert én minden nőnek csak összetöröm a szívét."

Persze-persze, gondoltam magamban, micsoda önelégült duma. Egyrészt miből gondolja, hogy belé szeretek, másrészt miért olyan biztos abban, hogy ő nem szeret majd belém? Megpiszkálta a női egómat és a belső hang azt mondta: „Majd én bebizonyítom neked, hogy nem így lesz." Onnantól fogva sűrűn találkoztunk, egész nap chateltünk, értem jött a munkába, gyakran nálam aludt. Észre sem vettem, de bekúszott a bőröm alá és a fenébe, kezdtem belé szeretni.

Forrás: Shutterstock

Elmesélte, hogy pár éve elvált, ami nagyon megviselte. Azóta több, mint 200 nővel lefeküdt, így kompenzálja a lelkében jelentkező űrt és fájdalmat. Én szentül meg voltam róla győződve, hogy egyre közelebb kerülünk egymáshoz és kölcsönösek az érzéseink, amikor is egyik nap el nem mentünk együtt egy bútoráruházba. Kézenfogva sétáltunk a konyhabútorok mellett, amikor is szembe jött egy csinos nő és Áron feltűnően megfordult utána. Nagyon rosszul esett és szóvá is tettem, mire közölte velem, hogy nem érti, mi a bajom, a volt feleségét az ilyenek soha nem zavarták, sőt, együtt dumáltak ki más nőket.

Én viszont nem ehhez voltam hozzászokva és nem is akartam ezt megszokni. Ott a bútoráruház közepén valami megtört közöttünk. Bár még együtt mentünk haza, reggel már azzal fogadott, hogy amíg én aludtam, ő felnézett a társkeresőre. Keserűen vallotta be, hogy mennyire bántja, hogy neki ennyire nem jön össze ez a párkapcsolat dolog. Bezzeg minden csaj megtalálta az Igazit, akivel mostanában lefeküdt, ő viszont továbbra sem találja azt a nőt, akivel boldog lehet. Tőrdöfésként értek a szavai és arra kértem, hogy menjen haza.

Sírva feküdtem a kanapémon, amikor kaptam tőle egy utolsó üzenetet: „Sajnálom, nem egymást keressük." Nagyon fájt, nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire közel kerülök hozzá. És még azt sem mondhatom, hogy nem figyelmeztetett. Ő megmondta előre, hogy ne szeressek bele...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.