szerelem kibeszélő magazin herceg levél blogbejegyzés
A social mediában akarva akaratlanul is, de megesik, hogy olyan idegen emberek profiljára bukkanunk, akik valljuk be, a jól beállított, és fényelt direkt Facebookra készült képeik alapján megtetszenek nekünk.

Ha éppen párkapcsolatban vagyunk akkor ez, csak abban az esetben fordulhat elő, ha már alacsonyabb fokon ég a vágyakozás egykor eget verő lángja. Ez estben elmélázunk a képek láttán, majd egy mély sóhajtás után tovább görgetjük az üzenő falat.

Ha szingliként történik ez meg velünk, vajon másként cselekszünk?

Őszintén szólva én soha nem tartoztam azok közé a csajok közé, akik egyet gondolnak és ráírnak a kiválasztott bikára, vagy egy buliban addig pislognak, amíg a pult végén ülő pasit meg nem legyinti a műszempillák suhogása. Nagydumás nő vagyok, de az idegenek leszólítására vagy arra, hogy dobjak egy üzit csak úgy, valahogy sosem vitt rá a lélek. Ezzel együtt azt is nehezen viselem, ha valaki engem szúr ki célpontjának, és hosszas monológokkal vagy terjedelmes levelekkel bombáz.

Egyik álmatlan éjszakámon addig nyomogattam a telefonomat, amíg egyszer csak a kéretlen messenger üzenetek között találtam magam. Körülbelül harminc levél várta, hogy elolvassam. Bevallom, hogy egyáltalán nem voltam felkészülve erre a hatalmas érdeklődésre, de ezek után csak még inkább nem jött álom a szememre. Kezdetét vette a casting.

A legtöbben megoldották egy rövid köszönéssel maximum hozzá tették, hogy tetszett a profilom, vagy nagyon szimpatikus vagyok, esetleg szépek a szemeim, meg persze a nagy kérdés, hogy lenne a kedvem ismerkedni? A „Kedves Éva! Csinos, vonzó. Beszéljünk, ha van ideje! Üdv: Attila" után úgy voltam vele, hogy na még egyet elolvasok, aztán hagyok holnapra is az egyébként véletlenül sem potenciális pasik üdvözleteiből.

Forrás: Shutterstock

Meg is nyitottam a következő gyöngyszemet, de bár ne tettem volna! Már a terjedelmétől is sokkot kaptam. Szakdolgozatnak is megállta volna a helyét. Percekig tartott mire végigolvastam, és amellett, hogy többször is hangosan felnevettem közben azon agyaltam, hogy ha nekem ezt ennyi ideig tartott elolvasni, akkor ő ezt vajon meddig írhatta?

Szívem szerint megmutatnám a kedves önéletrajzi kisregényt, ami igaz úgy kezdődik, hogy csak pár szóban fog bemutatkozik nekem, mégis szembe jön velem 8000 felejthetetlen karakter. Nem lenne fair megosztani a teljes üzenetet, de nem bírom ki, hogy néhány gondolatot ne osszak meg belőle.

Zs. bemutatkozó üzenetében elmondta, hogy hol él, hol dolgozik, mi a hobbija, mi a kedvenc étele, hogy szereti a magyaros ízeket, édesszájúnak tartja magát, kedvence a palacsinta, a túró rudi és a krémes. Sportol, még személyi edzést is vállal, általában jó kedve van, jó humorú, szeret beszélgetni, nincsenek káros szenvedélyei, de egy-egy házibuliban megesik, hogy elszív pár szál cigit, miközben mindenkit letáncol a parkettről. Szeret utazni, kirándulni, remekül főz. A testére igényes, parfümöt is használ, „rendszeresen ápolom a testem" –írta. Majd hozzátette, hogy számára nem a külső a számít „fontosnak tartom az emberi értékeket, belső tulajdonságokat." – teszi hozzá, a fiú, aki mindezek mellett rajong a költészetért, a kedvence Ady Endre.

A csillagjegye Bak, és hisz a horoszkópban, van két macskája, állat és gyerekszerető. „Imádom a csillagokat, szeretek romantikázni egy nyári estén."

Azt mondja, nem akarja túl hosszúra nyújtani sorait, ezért kedves válaszom reményében (a röpke több ezer karakter után - mi lett volna ha a hosszú bemutatkozást választja?) elköszön. Az eddigi sorokat már csak a búcsúzás tudja überelni, miszerint ha szimpatikus nekem, várja a válaszom, mert részéről bármi lehet... aláírás : Herceg.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.