magazin szingliség kibeszélő Flört ismerkedés
A mai koronavírusos helyzetben nehéz kreatívan ismerkedni, de amikor még nem fedte maszk mindenki arcát és nem volt elszállt gondolat közel menni egy idegenhez, volt részem 1-2 kedves és (utólag) vicces ismerkedésben.

A mai napig azt mondom a férfi ismerőseimnek, nincs is jobb annál, ha egy férfi kreatív és nem csak a Tinderes ismerkedésre hagyatkozik.

Bár nem vagyok Hófehérke, egy almát én is bármikor szívesen elfogadok

A kedvenc ismerkedési sztorim az volt, amikor főiskolás koromban utánam futott egy srác az utcán. Két piros almát tartott a kezében és az egyiket felém nyújtotta. Annyira meglepődtem a kedves gesztus láttán, hogy reflexből elfogadtam és beszélgetni kezdtünk. Bár nagy szerelem nem lett belőle, de sokáig tartottuk a kapcsolatot, barátok lettünk.

A srác, aki a sütőjével akart hódítani

Emlékszem péntek este volt és nem elég, hogy épp szingli voltam, még a hűtő is üres volt. Rövid önsajnálat után magamra vettem egy kabátot és úgy ahogy voltam, smink nélkül, összefogott hajjal elindultam a legközelebbi szupermarketbe. Mivel nem vagyok az a főzőcskézős típus, így a legegyszerűbb dolgot választottam – megálltam a pizzás hűtőpult felett. Épp azon tanakodtam, melyiket is válasszam, amikor megszólalt mellettem egy határozott férfihang és megjegyezte, hogy milyen romantikus, hogy mindketten pizzát fogunk vacsorázni. Én néztem rá nagy szemekkel, mégis mit akar tőlem, amikor 1 perc ismeretség után már rögtön megosztotta nekem, hogy neki dupla sütője van odahaza és mit szólnék hozzá, ha az én pizzámat is megsütné. Itt lakik a szupermarket felett, szóval nem kellene messzire menni. Hogy még vonzóbb legyen az ajánlat, még azt is felajánlotta, hogy főz nekem mellé csipkebogyó teát.

Forrás: Shutterstock

Álltam a szupermarket közepén, kezemben a mélyhűtött pizzával és nem tudtam eldönteni, hogy most sírjak vagy nevessek. Most komolyan azt gondolja, hogy ennyire elkeseredett vagyok, hogy 5 perc után felmegyek egy idegen lakására? Nem volt az a türelmes típus, noszogatott, hogy akkor megyek-e vagy sem, de miután látta, hogy hajthatatlan vagyok, feladta és lelépett. Aznap is egyedül vacsoráztam, de azt megállapítottam magamban, hogy nem kell full smink és szép ruha az ismerkedéshez, elég néha egy esti bevásárlás.

Olyan jó a kisugárzásod vagy mégsem?

Ez még tavaly történt, hogy a COVID miatt elveszítettem az állásomat és mivel sok szabadidőm volt, sétálgattam éppen a belvárosban. Egy pad mellett mentem el, amikor is kaptam egy üzenetet az előző napi Tinderes randipartneremtől, hogy szívesen találkozna velem újra. Nekem sajnos nem jött be a srác, úgyhogy megálltam, hogy megírjam neki az elbocsátó szép üzenetet. Miközben nyomogattam a telefonomat, odajött hozzám egy férfi a semmiből. Azt mondta, hogy már az előbb is látott az utcán és muszáj volt elmondania nekem, hogy mennyire jó a kisugárzásom.

Ott álltam épp megzuhanva amiatt, hogy munkanélküli vagyok, ráadásul épp egy szakító üzenetet fogalmaztam meg és azon gondolkoztam, vajon ő most mit lát bennem? Megköszöntem a kedvességét és elmondtam, mennyire jól esik, hogy ezt most megosztotta velem. Ő rögtön kapva kapott az alkalmon és elhívott kávézni, de mivel egyáltalán nem volt az esetem, azt kamuztam, hogy van épp párkapcsolatom. Erre közölte velem, hogy reméli, hogy nagyon jól bánik velem a párom, mert igazán megérdemlem. Majd elköszöntünk egymástól és én tátott szájjal néztem utána.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.