A mérleg nő, mint szerető: sosem lesz domina, de nem veti meg az ostort (18+)

szex kibeszélő felnőtt Mérleg csillagjegy magazin szerető
A mérleg uralkodó bolygója a Vénusz, már ez is sokat elárul arról, hogy milyen is ennek a jegynek a szülötte az ágyban. Érdemes azonban tüzetesebben is megnéznünk, mitől is jó szerető egy mérleg.

A mérleg szeret mások kedvére tenni, a harmóniára törekszik, ugyanakkor remekül alkalmazkodik. Így tehát könnyen válhat úgy jó szeretővé, hogy ő maga nem igazán élvezi, csak kiszolgálja partnere igényeit. Az egyensúly iránti vágya azonban előbb-utóbb felszólal, ekkor pedig nagyon meg tudja lepni a másikat.

A mérleg nő sosem lesz igazi domina. Személyiségében nincs meg az uralkodás iránti késztetés, maximum egy-egy különös alkalommal felveszi ezt a szerepet, de a legtöbb esetben kényelmetlenül érzi magát közben, vagy egyszerűen elneveti a dolgot. Emiatt az egyéb szerepjátékokban sem nyújt kimagasló teljesítményt, mivel szeret önmaga lenni, hiszen egész életében azért küzd, hogy megélhesse a belső harmóniát, amit nem szívesen ad fel.

Imád adni. Számára egy olyan együttlét is kielégítő lelkileg, amiben szinte nem kap semmit, ha érzi, partnerét sikerült a mennyekbe juttatnia. Azt azonban nem tűri hosszú távon, hogy eme tulajdonságát kihasználják.

Szeret kísérletezni, nagyon nyitott az új szexuális játszadozásokra, feltéve, ha azokat párja kellő tisztelettel és érzékiséggel vezeti elő. Hálószobája nem hasonlít egy fétis barlangra, inkább meghitt és biztonságot adó fészek, de csak a felszínen. Ő az, akinek az ágya alatt ott lapul egy bőrönd, mindenféle szexjátékkal.

Forrás: Shutterstock

A mérleg nő nem tipikusan kezdeményező jegy, szereti, ha a szeretkezések közben újra és újra meghódítják, elcsábítják. Imádja érezni partnere imádatát, szereti hallani a dicséreteit. Ám vannak bizonyos esetek, amikor annyira elfogja a vágy, hogy képtelen uralkodni magán. Nos, jó tudni, ha ekkor visszautasítják – akármilyen racionális érvről van is szó -, az rettentően nyomasztóan hat rá. Még napokkal később is képes azon rágódni, és magában keresni a hibát. Bizonytalanná válhat, sőt, akár párja érzelmeit is megkérdőjelezheti.

Nem féltékeny típus, az igazán stabil mérleg nőt akár még izgathatja is, ha partnere másnak is tetszik. Nem ritka, ha hajlik a nyitott kapcsolatra. Ehhez azonban szüksége van arra, hogy minden pillanatban érezze, ő a tökéletes.

Kedveli az extrém helyzeteket és helyeket, de nem az izgatja, hogy megláthatják, az újdonság varázsa van rá mérhetetlen szexuális hatással.

A mérleg nő tehát kitűnő szerető, de csak addig, amíg egyensúlyt érez, és igazi nőként élheti meg az intimitást.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.