Legalább játsszuk el, hogy számítunk egymásnak... Vagy ne játsszuk el?

magazin párkapcsolat randizás taktikázás
Csak a fejemben létezel, mert igazán nem tudom, hogy ki vagy. De nyugodj meg, a legjobb tulajdonságokkal ruháztalak fel. Ha a képzeletemen múlik, jó ember vagy. Nem azért, mert akarsz, annyit már megtanultam, hogy aki akar, az keres. Nem áltatom magam. Azért abban javíthatatlanul hiszek, hogy lehet és lesz ez még másképp, csak nem veled. Ne játsszuk el, ami nincs, mert nem érdemes.

Egy egész életet leélek gondolatban veled, mire te hajlandó vagy válaszolni. Egy nap minimum eltelik, mire végre írsz, de gyakran több is. Megsértődnék, ha nem így lett volna az elejétől fogva. Elfogadtam, hogy nem mindenki éli online az életét, amikor van élet, amit lehet élni. Most nincs. Bezártság van, „maradjotthon". Lehet, hogy túl korán jött ez a karantén nekünk, nincs kötődés, csak a néhány találkozás homályos emléke. Megszokásból válaszolsz, kedvesen, de lelkesedés nélkül. Nem tudok még hiányozni, mi is hiányozhatna belőlem, amikor még azt sem tudod, ki vagyok.

Nekem viszont hiányzik a lehetőség ígérete,

az én soraim is erőltetettek. Hiányzik, hogy hiányozzak, hogy akarjanak, hogy törődjenek, hogy érdeklődjenek, vagy csak egy valaki, aki akár te is lehetsz, de más is, csak most te vagy itt. Vagyis ott. Ott, ahol nem én foglalom le a gondolataidat, hanem valaki(k), vagy valami más. Hogy kínozzam magam, inkább valaki(k). Így kell lennie, mert eddig velem még mindig így volt. A sok-sok mást választott személy után

maradt bennem egy soha nem múló kétely, egy "nem vagyok elég jó" érzés, amit nem engedek el, készenlétben tartom,

hogy előhúzzam, amikor bekövetkezik, és mondhassam magamnak, hogy én megmondtam. Kár, hogy elégedettséggel nem tölt el, hogy igazam volt. Egy másik részem pedig remél. Félve. Mint amikor szépet álmodunk, és nem merjük elmondani, nehogy ne teljesüljön. Magam előtt is titkolom, hogy szeretném, ha összejönne. Nem tudom, hogy téged szeretnélek-e, vagy azt, hogy legyen már valaki, aki velem akar lenni. Épp annyira nem tudom, mint te.

Forrás: Shutterstock

Megpróbáltam szaporítani az üzeneteket, én, hogy ne neked kelljen feladnod a büszkeséged,

pedig nekem igazán már másom sincsen. Makacsul ragaszkodtál a ritkasághoz. Mintha félnél attól, még a végén azt hiszem, számítok. Hát nem hiszem, de az nem azt jelenti, hogy nem szeretném. Időről időre megfogadom, hogy felhúzom az orromat. De nem tudom ezt játszani, nem is szeretném. Ha szeretek is, biztosan nem azt, amit te. A bizonyosság, bármi legyen is az, számomra értékesebb, mint a bizonytalan.

A folytonos taktikázás, a találgatások és elmélkedések nem nekem valók. Az egyszerű, tiszta dolgokat kedvelem,

mert nem kell bonyolultnak lenni valaminek ahhoz, hogy szép és értékes legyen. Bizonyára van magyarázatod arra, hogy miért nem mondasz egyszerűen igent, vagy nemet, az én verzióm is megszületett, hiszen ha nem mondasz semmit, kénytelen vagyok magamtól kitalálni: addig sem akarsz teljesen egyedül lenni, míg vársz valaki másra. Szerintem még te sem tudod, hogy ez így van, de nem várom meg, míg rájössz. Inkább búcsút mondok.

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.