magazin párkapcsolat Intimitás
Ne hidd, hogy kérnem kell a figyelmet, de néha jólesik szavakba önteni, hogy pontosan mire is vágyom, főként, ha egyáltalán tisztában vagyok azzal, amit akarok.

Gyakran előfordul velem, hogy csak úgy vágyom egy kis kényeztetésre, de nem tudom pontosan, hogy mi esne jól. Ismerős? Nos, ilyenkor a párom próbál a kedvemre tenni egy pohár borral, forró fürdővel... de valahogy egyik sem esik jól, ő pedig hiába kérdezi, hiába próbálkozik, a végén a valami hiányától hisztissé válok.

Így gyakorlatilag ünnepnapnak számít, ha pontosan meg tudom fogalmazni saját magam számára, hogy mikre vágyom és azokat milyen sorrendben. Pláne, ha ez egybeesik egy lazább, kötelezettségektől mentes estével, amikor mindketten kipihentek vagyunk.

Ültünk a kanapén, összebújva, ahogy szoktunk és a napunkat beszéltük meg. Amikor mindketten a végére értünk, éreztem, hogy ez lesz az az este. A fülébe súgtam, ma arra vágyom, hogy beborítson a figyelmével és kényeztessen. Pontosan tudtam, hogy mi esne jól, ez pedig mindkettőnket örömmel töltött el.

Forrás: Shutterstock

Először egy finom olasz tésztás vacsorával lepett meg, amit gyertyafénynél ettünk meg. Koccintottunk egy pohár borral, és élveztük az ízeket.

Ezután kényelmesen elhelyezkedtem a kanapén, ő pedig mögém jött, és gyengéden simogatni kezdte a hajamat, majd az arcomat, végül pedig lágyan megmasszírozta a vállamat. Közben beszélgettünk.

Utána kinyitott egy könyvet, aminek már a felénél jártam, és felolvasott belőle egy fejezetet, miközben a fejemet az ölében pihentettem. Imádom a hangját, olyan megnyugtató.

Azt hiszem, nem árulok el nagy titkot, hogy az utolsó kívánságom a hálószobába vezetett minket. A hosszas kényeztetés után már csak egy öleléstől édes alvásra vágytam.

Egy ilyen csodás és kiváltságos este után jár a viszonzás, így tehát én is kész vagyok teljesíteni az ő vágyait, amikor csak szeretné és a nyugodt feltételek adottak hozzá. Ez a fajta intimitás és gyengédség, rengeteget számít a hétköznapok mókuskerekében.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock.com

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.