párkapcsolat párkeresés Zavada Janka válogatás ismerkedés
Szombat délután Sári a gép előtt ült. Egy társkereső oldalát pörgette. A munkája miatt szinte képtelen volt kimozdulni, így maradt az internet és a reménykedés. Ahogy a profilokat böngészte, üzenete érkezett.

"Szia. Gábor vagyok..." - kezdte olvasni. A levél végére mosolyogva kattintott a profilra. Pár percig csak nézte a képeket, olvasgatta a sorokat, és csodálkozott. A fiú szinte tökéletesnek tűnt. Ezen felbuzdulva már gépelte is a választ, és kezdetét vette az éjszakákon át tartó ismerkedés. Egész hétvégén beszélgettek, nevettek, két hét után pedig végül megbeszéltek egy személyes találkozót.

Gábor fullba nyomta a romantikát, ő pedig a fellegekben járt. Egyre több randi következett, szinte minden hétvégét együtt töltöttek.

Egy hétfő reggel hatalmas vigyorral az arcán ment be dolgozni. Olyan boldog volt, hogy még az sem érdekelte, ismét egy kellemetlen kolléganőjével, Timivel lesz együtt. A lány évek óta ott melózott, és emiatt úgy érezte, mindent megtehet. Első nap kipécézte magának őt, folyamatosan piszkálta, és gusztustalan pletykákat terjesztett róla. De ezen a napon felülmúlta önmagát: valósággal nekirontott.

- Hallom, pasizgatsz mostanában.

- Tessék?

- Randizgatsz Gabival, nem?

Sári döbbenten nézett a lányra. Mégis honnan tudhat erről?

- Ne haragudj, de semmi közöd hozzá.

- Csak, hogy tudd, Gábor az egyik legjobb haverom. Örülnék neki, ha békén hagynád - majd diadalittasan sarkon fordult és elsétált,Sári pedig csak pislogott, próbálta feldolgozni a hallottakat. Munka után egyből felhívta a barátját, és elmesélte neki, mi történt.

Forrás: Shutterstock

- Tényleg ő a legjobb haverod?

- Ez bonyolult - kezdte a férfi. - Nem a haverom volt, de nem is a csajom. Már az elején letisztáztam vele, hogy semmi más nem lehet köztünk, csak barátság extrákkal. Amikor megismertelek, közöltem vele, hogy vége. Azóta nem találkoztunk.

A lány szótlanul hallgatta, közben arra gondolt, hogy nem lehet ennyire szerencsétlen. Annyi, de annyi férfi van a világon, és neki pont azzal az eggyel kellett megismerkednie, aki Timivel kavar?

- Tudtad, hogy ismerem. Tudtad, hogy pokollá teszi az életem. És nem szóltál róla egy szót sem. Időre van szükségem, hogy ezt átgondoljam - mondta végül. Letette a telefont, és aznap már nem reagált egy hívásra és üzenetre sem.

Másnap gyomorgörccsel lépkedett a folyosón. Timi már várta. Nem szólt egy szót sem, de amikor melléért, belekapaszkodott a hajába, és tiszta erőből a falhoz lökte. Kénytelen volt védekezni, végül verekedés lett a dologból, a biztonsági őr választotta szét őket. Fél órával később mindketten egy fegyelmivel távoztak a főnök irodájából.

A lány épp hazaért, mikor Gábor ismét hívta. Rövid beszélgetés után kibékültek, Gabi még azt is megígérte, hogy beszél az "exével".

Úgy tűnt, a beavatkozása hatásos, mert több hónapnyi nyugalom és béke következett. Sári kezdte úgy érezni, hogy minden rendben van. Tökéletesen jól megvoltak a pasijával, tervezgettek, álmodoztak, még az összeköltözés is szóba került. Míg egy napon mit sem sejtve belépett a munkahelye ajtaján, Timi pedig gunyoros mosollyal odanyújtotta neki a telefonját:

- Ezt jobb, ha elolvasod!

A kijelzőn egy üzenet volt Gábortól. "Hiányzol! Nincs kedved átugrani? Mint a régi szép időkben..."

Sári agyát elöntötte a méreg, de nem szólt egy szót sem. Csak írt egy üzenetet a fiúnak, hogy soha többé ne keresse. Majd bement a főnök irodájába, és határozottan közölte: nem hajlandó többé Timivel dolgozni. Mert egy életre megunta, hogy áldozat legyen.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.