szerelem párkapcsolat Herczeg Zsuzsa idő ismerkedés
Dani teljesen megbolondította. Őrjítően izgalmas volt az a lelkesedés, amivel belevetette magát a kettejük kapcsolatába. Igaz, még csak kétszer beszéltek telefonon, de a fiú már a közös jövőjüket tervezgette.

Olyan ígéretekkel kecsegtette, amelyek alapján méltán hitte, hogy ez a srác valóban menthetetlenül belezúgott. Hamarosan ő is elvesztette a realitásérzékét. Annyira beleélte magát abba, hogy őket az ég is egymásnak teremtette, hogy képtelen volt meglátni: mindez túl szép, túl korai ahhoz, hogy igaz legyen.

Feltétel nélkül bízott a másikban, holott semmit sem tudott róla - azon kívül, amit elmondott magáról. Dani pedig végtelenül vonzó tulajdonságokkal ruházta fel magát, és álomba illő jövőt vázolt fel kettejük számára. A nőnek tetszett a heves udvarlás, és felfokozott lelkiállapotában maga mögött hagyta a józan észt, annyira akarta ezt a vad, lángoló szerelmet. Mert ő annak hitte. Ám nem sokáig lobogott a láng, az égető tűz hamar kialudt a másikban.

"Vajon csak hazudott? - kérdezte magától a nő csalódottan. - Nem is voltak valódiak az érzelmei?" Hiszen egyik napról a másikra megszűnt a rajongás, és helyette nem volt semmi. Még magyarázat sem. Már annyira sem érdekelte a fiút ez a kapcsolat, hogy megmondja: vége.

Mert az ilyen típusú emberekben hirtelen lobban a szenvedély, és hirtelen alszik ki. Nem biztos, hogy valóban nem lángoltak érted, de náluk ez rövid ideig tart. Szalmaláng életű a szerelmük.

Forrás: Shutterstock

És akkor jött Máté. Nem halmozta el rögtön ígéretekkel, pikáns üzeneteket sem írt. Lassan, megfontoltan haladt, tiszteletben tartva a komoly kapcsolatot keresők ismerkedési fázisait. Nem rohanta le rögtön azzal, mennyire vágyik rá és már a gyűrűt is megálmodta, amivel az oltár elé vezeti majd. Helyette hagyott időt a beszélgetésekre, arra, hogy jobban elmélyülhessenek egymás lelkében. Odafigyelt a hétköznapi történésekre, amik fontosak voltak Petra számára.

Így mélyült napról napra a kapcsolatuk. Egy idő után valódi tartalommal telítődött meg a kettejük között kibontakozó szerelem. A közös láng biztosan égett, mint egy mécsesben. Nem tudta elfújni egyetlen szél sem, megvédte a búra, amit ketten emeltek fölé. Meleg fényével megvilágította a körülötte levő pusztaságot, amely élettel telt meg.

Valódi érzelmekkel, amik kiállják az idő próbáját, hiszen nem egy nap alatt köttettek. Mert az örökmécses típusú férfiak így működnek, a szerelmük nem lesz az enyészeté egy nap alatt.

Petra már örült, hogy Dani így elbánt vele, hiszen megkapta Mátét, aki mellett érzelmi biztonságra lelt. És egy nő számára ez az egyik legfontosabb tényező a párkapcsolatban.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.