szerelem Székely Juni párkapcsolat szakítás
Korábban ébredtem fel, mint te. Nesztelenül kelek fel az ágyból. Amilyen óvatosan és halkan csak tudom, becsukom az ajtót magam mögött. Hófehér folyosókon haladva jutok el az ugyanolyan színű, tágas konyhánkba.

Pontosan tudom, hogy szeretsz korán kelni, de tegnap késő estig dolgoztál - rád fér még egy kis pihenés. Kiveszek egy csészét a szekrényből, a kávéfőző dobja alá teszem. A készüléket beállítom, egy tisztán feketét készítek magamnak. A laptopomat az étkezőasztalra teszem, és miután elkészült az ital, belekortyolok, hogy kellőképpen tudjak koncentrálni az előző nap beérkezett munkákra.

Na igen, nem könnyű az üzleti világban helytállni. És az sem, hogy - ha nem is mutatom ki - minden nap meg kell küzdenem a ténnyel: a nagyon ellentétes "világaink" ellenére igenis egy pár vagyunk.

Elolvasom az üzeneteket, majd hívásokat intézek. Úgy egy-másfél óra alatt végzek minden sürgős feladatommal. Lehajtom a gép fedelét, majd a telefonommal a kezemben visszamegyek hozzád. Benyitok a szobába, és amint meglátlak, elmosolyodom. Az ágy bal oldalán fekszel, a virágmintás takaró a hátad közepéig ér. Bal karodat a fejed alá húztad, és csöndesen emelkedik a paplan minden egyes lélegzetvételednél. Melletted Ezüst, a macskánk, feléd fordulva szuszog. Bekapcsolom a kamerát, és lefotózlak benneteket. Kell egy emlékkép erről a reggelről.

Ahogy besüt az első napsugár, bevilágítja a helyiséget. Először a négylábú az, aki megmozdul. Felnyitja a szemeit, picit megemeli a fejecskéjét - észrevesz. Apró lábacskáival megböki az orrodat, de nem mozdulsz. Közelebb furakszik hozzád, és megnyalja az arcodat.

- Ezüst... - álomittasan szólítod meg, és megsimogatod.

Felülsz, és a kezeid közé veszed. Még mindig nem veszel észre. Nem is akarom megzavarni a közös pillanatotokat, csak a háttérből figyellek benneteket. Szürke bundáján végighúzod a kezed, mire nyivákol egyet.

Forrás: Shutterstock

- Mi az, kishaver? - nézel vele farkasszemet, amikor magad elé emeled.

Ő felém fordul, most hangosabban nyávog.

- Csöndesebben - teszed a szája elé a kezed, mire elhallgat.

Leteszed az ágyra, és rám nézel.

- Jó reggelt! - közeledem felétek.

- Neked is - tárt karokkal vársz.

Nem várakoztatlak meg (miért is tenném?), odasétálok hozzád. Mikor eléd érek, az öledbe húzol.

- Most már jobb, mert te is itt vagy - közlöd, és én érzem, hogy ha nem tartanál, összeesnék, annyira remegek a közeledben. De nem csak most, állandóan.

Pillantásunk találkozik, és végleg elveszek a tengerkék szempárban, amik mélyen rám merednek.

- Tudod, hogy csodálatos vagy? - simítasz végig a fekete hajtincseimen.

Nem úgy hangzik, mint egy általános kérdés. Hanghordozásod elárulja a valóságot: tényleg így gondolod. Amint felfogom, mit is mondtál, elpirulok, és az arcom elé kapom a kezem. Úgy hat rám a mondatod, mint a leghidegebb zuhany. Te így látsz, de én cseppet sem vagyok megelégedve magammal.

- Hééé! - szorosabbra fűzöd a karjaidat körülöttem, amikor meglátod az első, kibuggyanni készülő könnycseppet a szemem sarkában. Letörlöd. - Mindenkinél jobban szeretlek.

A kijelentésedet még fel sem fogom. Csak akkor tudatosul bennem, amikor az ajkaid az enyémhez érnek. A szívem hevesebben kezd el dobogni, mintha csak ki akarna ugrani a mellkasomból. Nem bírok magammal, és elönt az érzés. Nem tudok neked ellenállni, beletúrok a kócos tincsekbe. Hevesebben csókollak vissza - nem akarlak elveszíteni. Most nem. És sohasem.

Búcsúzunk!

Kedves olvasóink!

Október közepétől kezdve a SHE.HU teljes szerkesztősége, és az írói gárda is távozik a magazintól. Ezután a weboldalon és minden kapcsolódó közösségi felületen megjelent tartalmak nem a mi munkánk eredményei. Nehéz a búcsú, de köszönjük, hogy eddig velünk tartottatok, és reméljük hamarosan találkozunk! :) Íróink munkásságát addig is nyomon követhetitek saját írói oldalukon. Köszönjük ezt a 4 évet, amit velünk töltöttetek!

Ezennel kívánunk sok sikert az új szerkesztőségnek!

Forrás: Csudai Sándor

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.