rabság kibeszélő szerelem szabadság magazin párkapcsolat párkeresés Kovács Barbara
Keresem a párom, aki soha nem enged el sehova. Nem enged el bulizni, nem enged el a csajokkal egy koktélt szürcsölős nyáresti lazításra. Sőt, még az imádott hobbimat, a színházlátogatást sem engedi.

Keresem azt a férfit, aki nem enged olyan alantas tevékenységeket csinálni, mint például egy-egy életre szóló lánybúcsún való részvétel, vagy ne adja az ég, egy pár napos fesztivállátogatás. És ne aggódjon a kedves úriember, természetesen cserébe én is ugyanezeket nyújtom számára.

Nem fogom elengedni az esti elhajlásokra, a leendő fiú unokáknak szóló, kamaszkorra tartogatott sztorik alapját képező balatoni nyaralásokra, motoros találkozókra, focimeccsekre. De még hímző szakkörbe sem!

Szóval Édesem, ne félj, sehova sem foglak elengedni! És könyörgöm neked, te se engedj el engem! Még a sarki közértbe se. Ne engedj el, mert ehhez nincs jogod. Nem a láncra vert rabod vagyok, akinek a bezárt sorsát néha megszánod, és megajándékozod némi illúziószerű szabadsággal. Inkább tárd ki az ajtód olyan szélesre, amilyen szélesre csak tudod - és biztos lehetsz benne, a legizgalmasabb, legfelejthetetlenebb élmények után is hozzád fogok hazamenni.

Na, nem úgy, mint egy pórázról elengedett édes kiskutya, aki a gazdájától függ. Akit hazahív a hasa, a simik szeretete és a végtelen félelem az ismeretlentől. Én úgy fogok hazamenni hozzád, mint egy független, szabad nő. Aki a világ minden színét és illatát megtapasztalja, mégis minden este a saját akaratából dönt úgy, hogy a te mellkasodon akar álomba szenderülni. Nincs lánc, nincs rabiga - döntés van és elköteleződés. Melletted, mellettünk való elköteleződés.

Forrás: Shutterstock

És miután majd hazatérsz a balatoni nyaralásról - ahova ugye nem elengedtelek, hanem egyszerűen csak kisétáltál az ajtónkon -, kérlek, oszd meg velem az élményeidet. Meséld el, milyen jólesett a barátokkal lazítani! Hogy milyen szép volt a balatoni naplemente, vagy épp azt, hogy nem sokra emlékszel belőle, mert akkor már nem igazán láttál tisztán.

Bármit éltél is át, mesélj róla! Csak egy egészen kicsit, hogy azt érezzem: ez az imádott férfi az elmúlt napokat a legjobb barátaival töltötte, de hozzám jön haza. Ez a legjobb dolog a világon.

És te is hallgass meg engem! Vedd észre, hogy feltöltött a barátnőkkel való csevegés, az egyedül megejtett színházlátogatás. Hagyd, hogy csillogó szemekkel meséljem el, milyen gyönyörű volt a kivilágított pesti éjszaka! Mosolyogva hallgasd, milyen jólesett az egész éjjelt áttáncolnom! Hagyd, hogy minden megélt pillanatomba kicsit téged is beleszőjelek!

Engedj szabadon, de mindig várj haza! Úgy, ahogy én várlak téged. A legnagyobb örömmel és a legőszintébben. Kérlek, nagyon vigyázzunk erre a szélesre tárt, szabadságot nyújtó ajtónkra. Ha egyszer ez az ajtó bezáródna, mi a két különböző oldalán rekednénk. Nem tudom, ki tudnánk-e nyitni újra. Óvd velem, kérlek!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.