magazin kibeszélő párkapcsolat Herczeg Zsuzsa ex
"Emlékszel? Három éve temettük el Buksit." - Ez a felirat és egy fekete tacskó pózol Fanni párjának idővonalán. A baj csak az, hogy ezt Tamás exe posztolta oda. Hát mit képzel ez a nő?!

Ez már nem az első eset, hogy a volt barátnő közös emlékek útján próbál manipulálni. Mert bár a férfi váltig állította, hogy Kriszti csupán a kutya emlékének adózik, a nők jobban ismerik ezeket az ócska kis trükköket. Tuti, hogy ezzel is csak a figyelmet akarta felhívni magára.

Az is eléggé zavarta, hogy még mindig írogatnak egymásnak. A múltkor pedig, amikor telefonáltak, direkt angolra váltottak, mert ő nem beszéli a nyelvet. Annyit azonban még így is megértett, hogy "Ott van a lány?" Most akkor ki a fontosabb? A múlt vagy a jövő? Ki is vágta a hisztit.

Arról nem is beszélve, hogy amikor végignézte az ex fényképalbumát, azt hitte, elájul. Ezek ketten mintha még mindig együtt járnának. Közös nyaralásos képeken ölelik, csókolják egymást. Az egyiken egy romantikus naplementében a velencei Szent Márk téren, máshol egy hangulatos étteremben vigyorognak a kamerába.

Ezt mégis hogy gondolják? És hogy jön ahhoz ez a nő, hogy amikor már egy éve szakítottak, rendszeresen Tomival szervizeltesse a számítógépét?! Ami meg már csak hab a tortán, hogy amint leereszt a kerékpárja gumija, akkor is őt hívja. És az utóbbi időben valami nagyon nem stimmelhetett azzal a gumival, mert feltűnően sokat volt lapos. A férfi szerint a meleg az oka.

Ja. Hàt persze. Egyébként meg vigye szervizbe. Az tuti, hogy ha nem száll le róluk... Hm. Mi is lesz? Mert ugye, hiába kérte a szerelmét, hogy minimalizálja ezt a kapcsolatot, mindig akad valamilyen ürügy a találkozásra. Ha mással nem tud már érzelmeket kicsalni, akkor a sajnálatra hajt.

Forrás: Shutterstock

Az utóbbi két hónapban már a harmadik távoli rokonának a halálesete miatti "elkeseredésében" próbált lelki segélyt kikunyerálni. Mikor azonban megkérdezte, pontosan kije is volt neki az illető, a válasz az egyik esetben a következő volt: "Anyámnak valami rokona." Na, ennyire volt szoros az érzelmi kapocs közte és a távoli családtag között...

Még mindig tudja manipulálni, Tomi pedig nem veszi észre, hogy az exe nem nyugodott bele a szakításba. Ez a nő ráadásul azt sem tartja tiszteletben, hogy a volt pasijának már másik párja van. Tudta, hogy ha nyíltan támadja a barátságukat, maga alatt vágja a fát, hiszen a párja sem elengedte még el a múltjának ezt a darabját. És ha a volt barátnőt szapulja, mintha a férfit is bántaná. És ez rombolta a kettejük kapcsolatát.

Krisztike ilyenkor bizonyára tapsikolt örömében, hiszen ezek a jelenetek az ő malmára hajtották a vizet. Na, de a saját párja csak megérthetné, hogy mennyire rosszulesik ez neki. Ő az első akar lenni, és nem csak valaki lábnyomában akar kullogni.

Ezért választás elé állította a kedvesét: vagy ő, vagy az a másik nő. Persze a férfi esküdözött, hogy csak Fannit szereti, és nem érti, miért kellenek a jelenetek. Azonban, ha ez így van, akkor miért nem viselkedik is így? Ultimátumot adott neki: "Vagy befejezed a bájolgást, vagy engem elfelejthetsz. Mert én nem tudok és nem is akarok többé más árnyékában élni. Döntsd el, hogy múlt vagy jövő!"

Aki a múltjában él, nem tud a jövőre koncentrálni. És otthagyta a férfit gondolkodni. Bárhogy is döntsön majd, elhatározta, hogy nem fog még egyszer olyan pasival kezdeni, aki nem tudja lezárni a múltját. Egy kapcsolatba számára csak két ember fér bele, ő meghagyja az édeshármast másoknak.

Még több cikk Zsuzsitól!

Ha idáig eljutottál, már biztos rajongsz Zsuzsi stílusáért, és nem bírod visszafogni magad, hogy még többet olvass tőle. Megértjük, és segítünk is neked. Az írói oldalán rengeteg írása vár rád.

Forrás: Hirling Bálint

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.