párkeresés szingli Herczeg Zsuzsa ismerkedés egyedül
- Tuti azért él egyedül, mert valami baj van vele. Nem is kell neki senki - próbált Dorina megerősítést kapni arra az elméletére, hogy ha ő nem kellett Robinak, akkor nem benne volt a hiba, hanem a férfiban.

- Pedig az aljas mocsok is talál párt, ugyanúgy, ahogy a rendes. Ne áltasd magad azzal, hogy azért nincs senkije, mert valami nincs rendben vele! Ez ennél összetettebb. Mindenki szeretne valakit, aki szereti. Ő is. Sokan keresnek a másikban hibákat azért, mert nem kellettek neki, és megbántottnak érzik magukat. Könnyebb úgy elfogadni a szakítást, ha haragszol rá. Így mögé képzelhetsz olyan tulajdonságokat, amelyek számodra negatívak - oktatta ki őt Bea.

De - még ha ezek a hibák meg is vannak benne - akkor is fog magának találni valakit. Hiszen nincs általános törvény arra sem, hogy a csúnya a csúnyával, a szép csak a széppel alkothat párt. Ne ess bele ebbe a hibába! Így nem leszel túl rajta.

A múltkor én is megismerkedtem egy úriemberrel, akivel mindössze kétszer beszéltünk telefonon. Két napig leveleztünk is, de úgy éreztem, túlságosan rám telepszik. Ha munka közben nem írtam egy óráig, már számon kérte, hiába mondtam neki, hogy most dolgozom, nem tudok vele chatelni.

Forrás: Shutterstock

Aztán megelégeltem a szemrehányást, és közöltem vele: nem érzem, hogy ez a kapcsolat bárhová is fejlődhetne. Na, amit én kaptam ezek után! Az addigi kedves, aranyos lányból beképzelt, gúnyos, flegma liba lettem. És azt mondta, legyek hálás, hogy felvilágosított ezen nagyszerű jellemvonásaimról.

Pedig csak annyi volt a bűnöm, hogy míg ő már két nap után szerelmet vallott, én közöltem, hogy ugyanilyen fokú érzelmeket nem tudok felmutatni felé. És nem küldtem minden kérésére szelfit magamról.

Bezzeg ő! Kéretlenül kaptam a félpucér tokás képeket, amik után csoda, hogy rémálmaim nem lettek. Ő például bennem kereste a hibát, és ezt kéretlenül is a tudomásomra hozta.

Szóval, te se gondold túl, ne keress önigazolást, mert csak elméleteket állíthatsz fel! Mindenkinek a maga igazsága a helyes. Előbb-utóbb jönni fog valaki, aki meghallgat, aki törődik veled, és csak te kellesz neki. Addig pedig jobb, ha más dolgokra koncentrálsz és elfoglalod magad...

Még több cikk Zsuzsától!

Ha idáig eljutottál, már biztos rajongsz Zsuzsa stílusáért, és nem bírod visszafogni magad, hogy még többet olvass tőle. Megértjük, és segítünk is neked. Az írói oldalán rengeteg írása vár rád.

Forrás: Hirling Bálint

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.