bemutatkozás She.hu jótündér
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Ferencz Gabriella, neked mi lenne a három kívánságod?

Igyekszem úgy élni az életemet, hogy ne kelljen a csodára várni, hogy észrevegyem a lehetőségeket, melyeket érdemes megragadni, és a pillanatokat, amelyek boldoggá tesznek. Az örömöt a legapróbb dolgokban is meg lehet találni: egy mosolyban, egy ölelésben, egy kedves szóban, vagy abban, hogy azzal foglalkozhatok, amit a legjobban szeretek, az írással. Folyton új ötleteim vannak, és az ihlet minden nap rám talál, hogy aztán egy novellában, regényben, néha versben, blogbejegyzésben és a SHE.HU-n megjelenő cikkekben öltsön testet.

Írásaimmal arra szeretném motiválni az olvasóimat, hogy tekintsenek optimistán a világra, bízzanak, találják meg az erőt önmagukban, és higgyék el, hogy az álmok megvalósulhatnak - csak tenni kell értük.

Minden apró lépés számít, ahogyan minden jó szó és finom érintés is. Az élet csodás, ha a pozitívumokra koncentrálunk, és nem arra, ami elszomoríthat minket. "Minden kihívás egy lehetőség, hogy bebizonyítsam: képes vagyok rá!"

Forrás: Szentgyörgyváry Tamás
  1. Egy dolog azért jó lenne, ha azonnal megvalósulna a Jótündér által. Mégpedig az, hogy az emberek fogadják el egymást úgy, ahogy vannak. Ne akarják megváltoztatni, besorolni azokat, akik nem átlagosak. Sok fájdalmat lehetne így megspórolni. Inkább értékelni kellene a különbözőséget, egyediséget, mert ettől sokszínű a világ.
  2. Azt is elintézhetné a Jótündér, hogy hadd legyenek az emberek büszkék magukra anélkül, hogy önteltnek tartanák őket.
  3. Végül a legnagyobb vágyam - amiért nap mint nap teszek is -, hogy mindig azzal foglalkozhassak, amit szeretek csinálni: az írással.
Facebook írói oldal: https://www.facebook.com/www.ratalaltal.hu

Weboldal: www.ratalaltal.hu

Ferencz Gabriella írásait ITT találod meg.

Nyitókép: Szentgyörgyváry Tamás

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.