bemutatkozás She.hu jótündér
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Tóth Zsuzsa, neked mi lenne a három kívánságod?

Kedves Jótündér!

Peti (a vezető szerk.) azt kérte, úgy írjak neked, hogy az tükrözze a stílusom és szórakoztató legyen. Én nem vagyok szórakoztató, de erre nem csesznék el egy kívánságot, vannak ennél sokkal fontosabb kérések is. Számomra...

Forrás: Csudai Sándor
  1. Örülnék, ha meghagynál úgy 80 éves koromig testi, szellemi frissességben és egészségben, mert addig szeretnék a Babáimmal lenni, ameddig csak lehet. Ha felnőnek, akkor is ott akarok lesben állni, még akkor is, ha nem vigyázhatok rájuk örökké. Szeretnék velük lenni és örülni, amikor sikeresek, a kudarcaikban szeretném a kezüket fogni, hogy tudják, soha nincsenek egyedül. Szeretném megélni velük az első szerelmet, szeretném letörölni a könnyeiket, amikor összetörik a szívüket. És marhára el akarom majd kényeztetni az unokáimat! Hogy amikor már nem leszek, akkor is úgy emlegessenek, mint a világ legkirályabb mamáját. Az tuti, hogy nem amiatt fognak annak tartani, hogy milyen remek kelt tésztákat sütögetek... De erre sem dobnék el kívánságot, inkább veszünk a boltban.
  2. Szeretném ha építenél egy Plázát és mehetnék shoppingolni. No, nem rongyokat, mert azt nem szeretek, halálosan untat. Te, mivel Tündér vagy, úgyis tudod: még az esküvői ruhámat is netről rendelném. 1 héttel a nagy nap előtt. Szóval a polcokon IDŐ legyen, különböző kiszerelésekben. Plusz 1 óra, plusz 2, plusz 1 nap, 1 hét és így tovább. De légyszi ne legyen túl drága, mert az összes pénzem arra költeném, hogy sokkal több időt tudjak tölteni a szeretteimmel, és ki tudjak próbálni olyan dolgokat, ami már csak alvás helyett férne bele az életembe.
  3. Szeretném, ha gyártanál olyan ásványvizet, aminek a fő összetevője a szenvedély. Ugyan utálok sokat inni, mert utána az állandó pisilés színtiszta macera, de azt kartonszám venném és vedelném. Mert amíg él bennem a szenvedély, addig tudok szeretni, írni és létezni, addig inspirál az élet új dolgokra, addig nincs bennem félelem... Ez az én örök mozgatórugóm, és így talán soha nem fogyna ki belőlem.

Csupán csak ennyi! Köszi!

Facebook írói olda: https://www.facebook.com/tothzsuzsablog/

Instagram: https://www.instagram.com/tothzsuzsablog/

Tóth Zsuzsa cikkeit ITT találod.

Nyitókép: Csudai Sándor

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.