bemutatkozás She.hu Tolvaj Vica
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Tolvaj Vica, neked mi lenne a három kívánságod?

Ezerféle világmegváltó gondolatom van, elsőkörben ezek közül választanék egyet. Hogy hogyan azt még nem tudom, úgyhogy lehet, hogy elmenne arra az első kívánságom, hogy időt kérek. Ami egyébként is releváns kérés, hiszen folyton versenyt futok a percekkel – és ha igazán belegondolok lehet, hogy ez akár meg is oldaná a világ egyik alap gondját.

Forrás: Csudai Sándor
  1. Szóval elsőként időt szeretnék, nem csak magamnak, hanem mindenkinek, bízva abban, hogy ha nem rohanunk, akkor szánunk időt egymásra és a környezetünkre. A legjobb az lenne, ha mindenki maga tudná irányítani, hogy éppen mennyi időre van szüksége, egy durva határidő előtt megduplázni a napot, vagy a nyaralást elhúzni néhány nappal...
  2. Aztán szeretném, hogy legyen mindig annyi pénzem, hogy a munka valóban önmegvalósítás legyen, és egyszer se jusson eszembe, hogy „kenyérért" dolgozom éppen, és bárkinek tudjak segíteni önzetlenül, akinek anyagi gondjai vannak.
  3. Végül pedig szeretném vissza a gyermeki merészségemet, amikor még nem paráztam attól, ha fára kell mászni, amikor még nem érdekelt, hogy megsérülhetek, vagy le fog anyukám szidni. Amikor az érzéseimet és a kíváncsiságomat követtem és nem törődtem a következményekkel.
Weboldal: https://tolvajvica.hu/

Facebook írói oldal: https://www.facebook.com/tolvajvicairasaim/

Email: vica.tolvaj@gmail.com

Tolvaj Vica cikkeit ITT találod.

Nyitókép: Csudai Sándor

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.