bemutatkozás jótündér Fehérvári Varga Judit
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Fehérvári- Varga Judit, neked mi lenne a három kívánságod?
  1. Szeretnék egy időgépet, amivel bármikor vissza tudnék ugrani az életem egy-egy korábbi szakaszába. Régen ugyanis előfordult, hogy nem értékeltem megfelelően az adott pillanatot. Azóta figyelek erre, de jó lenne néha visszabújni egy rövid időre a gimnazista, egyetemista, vagy akár a gyerekkori bőrömbe. A jövőbe viszont nem szeretnék látni - az majd kiderül, ha már ott tartok -, csak a múltam egyes meghatározó eseményeit szeretném néha újra átélni.
  2. Szeretnék egy saját világítótornyot egy saját szigettel - amihez egy csodás, fehér homokos tengerpart is tartozna természetesen. Na jó, akkor már egy saját hajó is jöhet, amivel bármikor el tudnék jutni oda...
  3. Szeretnék egy saját varázspálcát, amivel bármilyen további kívánságot teljesíthetnék magamnak és másoknak. :)
Forrás: Pályi Zsófia
Weboldal: https://szeretemahetfot.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/szeretemahetfot/

Instagram: https://www.instagram.com/szeretemahetfot/

E-mail: info@szeretemahetfot.hu

Fehérvári- Varga Judit cikkeit ITT találod meg.

Nyitókép: Pályi Zsófia

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.