bemutatkozás jótündér Dely Diana
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Dely Diana, neked mi lenne a három kívánságod?

Drága Jótündér!

Először is, ezer hála a három kívánság lehetőségéért! Igyekszem majd nem úgy elintézni ezt, mint gyermekkorban oly sokan, szóval ígérem, a harmadik kívánságom nem még plusz három kívánság lesz.

Forrás: Csudai Sándor
  1. Remélem, nem nézel teljesen kattosnak, de egy egészen megszokott dologgal kezdenék: boldogságot szeretnék. Tudod, olyan valódit. Akik magányosak, fedezzék fel a magány szépségét, a szerelmesek tanulják meg, milyen a rózsaszín köd feloszlása után is boldognak lenni. A kicsik ne a felnőttkor után sóvárogjanak, hanem éljék meg a jelent felhőtlenül boldog gyerekként, és az idősek se bánják a rossz időt olyan nagyon. Legyenek boldogok mindazért, ami megadatott: jó és rossz egyaránt. Legyen boldog, aki nyer, és az is, aki veszít - mert nagy csatát vívott, és tegye boldoggá, hogy egyáltalán volt lehetősége megmérettetni. Na, valami ilyesmit szeretnék. Ugye, érted?
  2. Aztán időnek is örülnék. Jó lenne, ha egy nap nem csak 24 órából állna, de azzal is beérem, ha ezt úgy oldod meg, hogy megtanítasz beosztani azt, amit kaptunk. Szóval, jusson idő arra, hogy jókat együnk, hajnalig beszélgessünk hullafáradtan, meccsekre járjunk, koncerteken lazuljunk, nagyokat aludjunk, és ami a legfontosabb: mindig jusson idő szeretni egymást.
  3. Végezetül pedig, kicsit röstellem, de örülnék, ha nem lenne napi legalább egy olyan pillanatom, amikor azon agyalok, hogy mit is akartam. Minek is jöttem ide? Miről is akartam sztorizni? Francba már a feledékenységgel... Szóval légyszi, kisegítenél egy vadiúj, csilli-villi memóriával?

Asszem, ennyit szeretnék. Mit gondolsz, megoldható? Puszillak!

Dely Diana

Email: delydiana1987@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/DelyDia1886

Facebook írói oldal: https://www.facebook.com/ertsmegengemszavaknelkul/

Dely Diana cikkeit ITT találod.

Nyitókép: Csudai Sándor

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.