bemutatkozás She.hu jótündér Barok Eszter
Az előre legyártott önéletrajzok helyett - mi, a SHE.HU csapata - szeretnénk nektek kreatívan bemutatkozni. Úgy véljük, nincs az a jól összeszedett adathalmaz, ami többet elárulna egy ember mentalitásáról, értékrendjéről, céljairól és aktuális életszakaszáról, mint az, hogy mit kívánna, ha a világon bármit kérhetne. Barok Eszter, neked mi lenne a három kívánságod?

Mit kívánnék, ha találkoznék a Jótündérrel?

  1. Némi reál beállítottságot és műszaki, gyakorlati érzéket. A matematikusok, fizikusok és informatikusok között sok az irodalom-, zene- és színházkedvelő ember, fordítva ez azért már ritkább. Én például olyan hülye voltam matekból, hogy a gimiben nekem már csak háromféle jegy létezett: a "nullapontos" egyes, a "nemnullapontos" egyes és a "maximumpontos" egyes. Ma már készpénzt sem használok, mert akárhányszor átszámolom a zsebemben az aprót, mindig más összeg jön ki.
  2. Több türelmet mások és magam felé. Mediterrán vérem van - igen, mifelénk így mondják a hisztis pi...t. Tény, hogy intenzív, lobbanékony fajta vagyok, és ha valaki vagy valami felbosszant, hamar felemelem a hangom. Persze ennek is van előnye: garantáltan nem fogok a hátad mögött áskálódni (vagy ha igen, azt azonnal hallod), és öt perccel a jelenet után már a megoldást keresem. Ennek ellenére szeretném, ha a hétköznapok szintjén is mélyen élném az örök igazságot, miszerint a világon három dolog van: az én dolgom, az ő dolga és Isten dolga.
  3. Mielőtt még úgy tűnne, hogy kizárólag a szellememet palléroztatnám és a lelkemet finomíttatnám azzal a bizonyos Jótündérrel, jöjjön gyorsan egy tárgyi kívánság is, így a végére: kérek szépen egy meghitt, rusztikus, tengerparti házikót. Esetleg még valakit, aki rendben tartja, és bármikor elfuvaroz odáig (teleportálás is játszik). A hideg, kontinentális telet szemrebbenés nélkül kiiktatnám az életemből, és vidáman élnék az örök +25 fokban - frissen fogott garnélán és koktélrákon, sok-sok tésztával és jó csípős, fűszeres, paradicsomos szószokkal. Meg azokkal az emberekkel, akik ezt szintén így szeretik, elviselik, velem együtt.

Asszem, egyelőre ennyi.

Forrás: Csudai Sándor

E-mail: barokeszter@gmail.com

Weboldal: www.barokeszter.hu

Facebook: https://www.facebook.com/eszter.barok

Barok Eszter cikkeit ITT találod.

Nyitókép: Csudai Sándor

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.