szex vágy varázs dögös Berill Shero
- Szívem! Ma este muszáj találkoznom a fiúkkal. - hadarta Laci a telefonban egy szuszra.- Mi történt és kivel? - szegeztem neki a kérdést.

Jól ismerem a vőlegényem barátait. Amikor hétközben kerül sor a "találkáikra", mindig valami rendkívüli esemény áll a háttérben. Tudtam, hogy a fiúk dolgai nem tartoznak rám, de Laci gyakran mesélt. Néha maguk a srácok is, mert én előbb voltam a barátjuk, mint a párom. Most épp Kornél szerelmi élete volt terítéken, ahogy azt másnap megtudtam.

- Emlékszel Nórára? Tudod, ő volt valamikor Kornél szerelme.

- Nóra?! Utoljára általánosban csapta a szelet ilyen nevű csajnak, és annak is vége lett valamikor a középsuliban. Mi van vele?

Laci elgondolkodva simogatta az állát, és nem tudtam eldönteni, hogy röhögni készül, vagy halálosan komoly lesz a közlendője. Nem értettem, de már megszoktam, hogy amikor mesél, néha nehezen kezd bele, és jobban teszem, ha nem zaklatom felesleges, tipikus női kérdésekkel. Így most is türelmesen vártam. Kétszer is elcsuklott a hangja, így kezdtem azt hinni, nagy a baj...

Kornél sármos, biztos egzisztenciával rendelkező, amolyan nők álma típus. Házias, főz, takarít, sokat keres, és még jól is néz ki. Nemrég vált el, így nem mondott nemet, amikor Nóra a facen ráírt, hogy találkozhatnának. A középsuliban vitathatatlanul szép párost alkottak, de azért a diákszerelmek idővel mégiscsak elmúlnak. Tinikorban még legtöbbször lazán mennek a dolgok: ha vége egy szerelemnek, jobb esetben hamar jön egy másik, hacsak nem ejtenek életre szóló sebet egymáson.

Ők szépen váltak el, nem haragudtak egymásra, egyszerűen csak így alakult. Mindenki változik, mások lesznek az igények, elképzelések. Most pedig ismét találkoztak. A barátunk nem akart komoly kapcsolatot, csak simán örült a viszontlátásnak, és úgy nézett ki, ez Nórának is megfelel. Mindig menő csaj volt, még negyvenen túl is bombaformában van. Laci belelendült a mesébe:

- Képzeld, Kornélnak leesett az álla, amikor Nóra megérkezett. Valami dögös cucc volt rajta, elég nagy kivágással a dekoltázs részen. Csak a hülye nem vette észre, hogy túl feszes és nagyon szabályos a melle. Kori küzdött, hogy a szemébe nézzen, és igyekezzen úriember módjára társalogni. De nehezen koncentrált, mert egyfolytában azon járt az esze, hogy szívesen kézbe venné azokat a plasztikázott melleket és végigcsókolná a párductestet.

Forrás: Shutterstock

A csaj meg direkt húzta az agyát. Nem volt könnyen kapható, néhányszor elvitette magát vacsorázni, fürdőbe, meg koncertre mielőtt ledobta volna a textilt. A fürdő volt a legdurvább. Ott van előtted a bombatest és csak csorgathatod a nyálad - kacagott fel a párom -, aztán csak eljutottak a szexig is.

- Na és túl jó volt vele, vagy nem passzolnak az ágyban? Kornél nem az a kiborulós fajta, mit tett vele ez a nő? - kérdeztem kíváncsian.

- Nóránál kötöttek ki. A csaj kacérkodott vele, előbb még beszélgettek, pedig izzott a levegő. Kori már kellően beindult, semmi másra nem tudott gondolni, csak, hogy megérinthesse. Azt hitte, nem bírja ki, amíg eljutnak az ágyig, de próbált úriember maradni. Már látta maga előtt, ahogy egymásnak esnek, és hirtelen még az is átfutott az agyán, hogy esetleg több is lehetne a dologból, mint futó kapcsolat. Hiszen a suliban is jól megvoltak...

Aztán Nóra precízen kiszámított mozdulatokkal megszabadult a ruhájától, a franciaágyon széttárta a lábát, megnyalta rúzsos száját, és csak annyit mondott: "Dugj meg!". Semmi előjáték, semmi kölcsönösség.Kornél ágaskodó férfiassága pillanatok alatt lelohadt, de ez a nőnek nem tűnt fel. Meg se mozdult az ágyon, csak várta, hogy kezdődjön a szex.

Kornél azt mondta, élete legrosszabb élményében volt része. Hősként viselkedett, de akkora csalódás volt neki a csaj, hogy soha többet.Nóra meg egyfolytában hívogatja. Tőlünk várta, hogy megmondjuk, mivel rázza le anélkül, hogy megbántaná. - fejezte be Laci a sztorit.

Élsz-halsz a SHE.HU cikkeiért?
Iratkozz fel a Cikkajánló szolgáltatásunkra, és mi elküldjük neked emailben a hét legjobb írásait, nehogy lemaradj róluk. :)
Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.