párkapcsolat kibeszélő pénz Zavada Janka barátság szegény
Orsi totál boldogan készülődött az estére. Az estére, amikor végre bemutatja a csajoknak Robit. Jó pár hónapja randizgattak egymással. Múlt héten a lány esett át a tűzkeresztségen és találkozott a fiú barátaival.

Hiba nélkül vette az akadályt, mindenki imádta őt. Ezen felbuzdulva eszébe sem jutott, hogy az este másképp is végződhet, mint egy hatalmas buli...

Tévedett. Robi hiába tett meg mindent, hogy elbűvölje a három gráciát, kevésnek bizonyult. Minden alkalommal fintorogtak, arcokat vágtak, egyértelmű jelzéseket küldve, hogy nagyon nem jön be nekik a srác.Orsi teljesen kiborult a végére, és szomorúan, összetörve ballagtak haza párjával. Annak ellenére, hogy egész éjszaka Robi volt a közellenség, még ő volt az, aki vigasztalta a lányt.

Elmondta, hogy ezen nem kell keseregnie, hiszen nem kedvelhet mindenki mindenkit. És különben is, ő nem a három barátnőbe szerelmes, csupán Orsiba. A lány szipogva mosolygott Robira, és egyszerűen nem fért a fejébe, mit nem lehet ezen a csodálatos férfin kedvelni. Kedves, okos, aranyos. Minden megvan benne, amire vágyik.

Bármennyire is vissza akarta fogni magát, másnap felhívta a csajokat és kérte őket, hogy jöjjenek át hozzá. Beszéljék meg az elmúlt éjszakát, mert nem hagyja nyugodni ez az egész. Mindhárman egyszerre érkeztek, fensőbbséges mozdulattal huppantak le a kanapéra, majd lábukat keresztbe téve várták az ítéletet.

- Nem tudom, mi ütött belétek tegnap. Gonoszak voltatok, elutasítóak és kifejezetten szemtelenek. Robi mindent megpróbált, hogy megkedveljétek, de ti esélyt sem adtatok szerencsétlennek. Szégyenkeztem miattatok - kelt ki magából Orsi. Nem így tervezte, de egyszerűen kirobbant belőle a tegnap este óta felgyülemlett méreg.

- Hát tényleg nem látod? - kérdezte Réka a szemöldökét felhúzva. - Annyira... nem a te szinted.

- Ezt kifejtenéd, kérlek?

- Tök csóró, látszik a ruháin, hogy full kínais vacak. Se egy márka, se egy kis minőség. Még az órája is gagyi utánzat - nevetett a másik lány.

- Jézusom, csajok! Nem mondhatjátok komolyan. Ti ebben mértek egy embert? A pénztárcája alapján? Szóval, ha én is "csóró" lennék, ahogy mondjátok, akkor velem sem állnátok szóba? Nem lennék a ti szinteteken?

Nem válaszoltak, csak elhúzták a szájukat.

Forrás: Shutterstock

- Oké, fussunk ennek neki még egyszer, mert tudom, hogy most csak eljátsszátok az ostoba, elkényeztetett fruskát. Nem szoktatok ilyenek lenni, mi történt?

- Eddig mindig normális pasikkal jöttél össze, Orsi. Mondd, hol kukáztad ezt a szerencsétlent?

- Na jó, elég. Kifelé! Mindhárman húzzatok el innen! Ha tényleg ennyire képtelenek vagytok felismerni az emberi értékeket, akkor nem akarok többé veletek barátkozni.

Becsapta mögöttük az ajtót, aztán leült a kanapéra, és csak bámult maga elé. Az állítólagos barátnői. Úgy látszik, mindhárom csak egy "aranyásó". És ő ezt eddig nem vette észre? Sírva fakadt, mert képtelen volt elhinni, hogy ennyire félreismerjen bárkit is.

Miután némileg megnyugodott, felhívta Robit:

- Nem csinálunk este valamit? Hozd a barátaidat is, ha van kedvük!

- És mi a helyzet a barátnőiddel? Ők is jönnek?

- Miattuk többé nem kell aggódnod - mosolygott Orsi. - Rájöttem, hogy nem hozzám valók...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.