szerelem lelki szemetesláda Zavada Janka gyász hitegetés
Egy olvasatlan üzenet - csillant fel Dani szeme, mikor megnézte a telefonját. Hetek óta beszélgetett egy lánnyal, akit a neten ismert meg. Kitti a képek alapján gyönyörű volt.

Szépséges kék szemei, hosszú barna fürtjei voltak. Átlagos testalkatúnak mondható, ami még inkább arra utalt, hogy valódi személy áll a fotók mögött. Egy kósza sziával kezdődött az ismeretségük, ami aztán végeláthatatan beszélgetésekbe torkolott.

Hetek óta nem telt el olyan nap, hogy ne beszéltek volna egymással. Mindent megosztottak a másikkal.Kitti elmesélte, hogy mekkora stressz éri nap mint nap a munkahelyén. Hogy milyen kellemetlen helyzetbe került az egyik barátnője miatt, aki képtelen titkot tartani. Még arról is beszámolt, hogy épp milyen akciós ruhákat látott a kedvenc butikjában.

Dani szintén mindenbe beavatta a lányt. Nem voltak határok, nem voltak szabályok. A fiú szentül hitte, hogy ez valami gyönyörű kapcsolatnak a kezdete. A szerelem előszobája, ahonnan csak felfelé vezethet az út.

Kitti azonban másképp látta a dolgokat. Számára tökéletesen kielégítő volt a jelenlegi helyzet. Nem vágyott semmiféle kapcsolatra, inkább csak megértő hallgatóságra, akiben jó barátra lelhet. Tudta, hogy hiú ábrándokat kelt Daniban, és ezért bűntudata volt - de nem mert szólni a fiúnak. Attól félt, ha kiderül az igazság, vége szakad mindennek. Így hát belement a játékba. Küldözgette a szívecskéket és a csókos emojikat.

Forrás: Shutterstock

Hónapok teltek el a nagy ismerkedés jegyében. A fiú kezdte érezni, hogy valami nem stimmel, ezért egyre gyakrabban próbálkozott:

- Jó reggelt, szépségem! Mit szólnál hozzá, ha szombaton elvinnélek vacsorázni? Olyan jó lenne végre személyesen is találkozni!

- Jó reggelt, szívecském! Az a baj, hogy már elígérkeztem. Petrának szombaton lesz a lánybúcsúja. Nem hagyhatom ki. Legközelebb bepótoljuk, ígérem!

Dani meg sem lepődött a válaszon. A lány minden alkalommal kihúzta magát a találka alól, és minden alkalommal megígérte, hogy legközelebb bepótolják. Kezdett rájönni, hogy talán csak játszik vele. Pedig ő szerelmes volt.

De most megértette, hogy nem egy hús-vér embert szeret. Ő azt a Kittit szereti, akit elképzelt magának az elmúlt hónapokban. Aki nem rázza le minden alkalommal, hanem alig várja, hogy vele lehessen - hatalmas csókcsaták, forró éjszakák és tökéletes hétköznapok jellemzik az életüket. Ő ezeket az álmokat akarta valóra váltani. Így végre úgy döntött, egyenesen rákérdez a lánynál, mit akar.

- Megértem, hogy fontos a barátnőd lánybúcsúja - kezdte az üzenetet. - De ez már a századik alkalom, amikor visszautasítasz. Akarod egyáltalán, hogy találkozzunk? Ideje őszintének lenned!- rányomott a küldés gombra, a szíve pedig a torkában dobott.

Várta a választ. Reménykedett, hogy kap valamiféle magyarázatot az egészre. Remélte, hogy ezzel nem zárul le minden köztük. Annyira akarta, hogy működjön! Ám miközben ezekre gondolt, pittyent a telefon, jelezve az új üzenetet:

- Dani, én annyira sajnálom, hogy nem voltam őszinte veled...

Élsz-halsz a SHE.HU cikkeiért?
Iratkozz fel a Cikkajánló szolgáltatásunkra, és mi elküldjük neked emailben a hét legjobb írásait, nehogy lemaradj róluk. :)
Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.