szerelem párkapcsolat Zavada Janka érzések
Néha úgy érzem, ismét körbevesz a rózsaszín köd. Szeretek szerelmes lenni. Az évek telnek, az érzés pedig nem változik. Másnak talán semmi különös nincs a sztorinkban, nekem mégis ez a világ legkülönlegesebb története.

6 évvel ezelőtt ismerkedtünk meg, amikor ebbe a városba költöztem. Akkoriban nem éreztem túlságosan szerencsésnek magam, sok hiba, buta kapcsolatok és méretes bukások jellemezték az életemet. Igyekeztem talpon maradni és kialakítani valamit, amitől boldog leszek. Szerettem volna biztonságban érezni magam, szerettem volna egy társat. Akit szívből, szabadon, határok nélkül szerethetek.

Mivel éjjel-nappal melóztam, nem nagyon maradt időm ismerkedésre. Gondoltam, regisztrálok egy társkereső oldalra. Ciki? Lehet. Érdekelt? Egyáltalán nem. Persze mindennek megvan a maga hátulütője. Sok szemetet összefúj a szél, ha nem figyel az ember. De ha ügyesen manőverezel a kupacban, elképzelhető, hogy valami olyanra bukkansz, ami az egész életedet megváltoztatja.

Egyik este kaptam egy üzenetet egy Ádám nevű felhasználótól. Addigra már sok-sok üzeneten túlvoltam, és kifejezetten szortíroztam, kinek is válaszolok. Valahogy mégis úgy éreztem, hogy vele szívesen váltanék pár szót.

A pár szóból éjszakákon át tartó beszélgetések lettek. Közel laktunk egymáshoz, mint kiderült, alig 40 km választott el minket. Majd egy szabadnapos reggelen kaptam egy üzenetet: "Gyere ki az erkélyre!"Kócosan, pizsamában kiléptem, és ott állt lent. Mint a filmekben.

Forrás: Shutterstock

Akkoriban pénzszállítóként dolgozott, komplett harci díszben tetszelgett, ami kifejezetten izgalmas volt. Annyira meglepődtem, hogy csak vörös fejjel, bénán integettem neki, majd bementem a lakásba. Aznap nem találkoztunk, hétvégére viszont lefixáltuk az első randevút. Úgy izgultam, mint még soha. Szép akartam lenni, csinos és megnyerő. Órákon keresztül készülődtem, végül kirittyentve lebattyogtam a lépcsőház elé.

Sosem felejtem el a pillanatot, amikor megláttam, egy virágcsokorral a kezében. Fekete és vörös rózsákat szorongatott, azóta is bent vannak a vitrinben. Amikor rájuk nézek, mindig eszembe jut az érzés, ami ekkor, az első találkozásukkor töltött el.

El sem tudom mondani, milyen volt. Tökéletes és esetlen. Izgalmas és ijesztő. Mikor tudod, hogy valami újnak, valami csodálatosnak a kapujában állsz. Leléptem a lépcsőről, és akkor tudatosult bennem, hogy mennyivel alacsonyabb vagyok nála. Közel 35 centiméter a különbség köztünk, de a mai napig imádom ezt is.

Az első randink kellemes volt, és valahogy különleges. Tele kis béna hibákkal, sok nevetéssel és rengeteg beszélgetéssel. Végül olyat tett, amit előtte még soha senki. Nem csókolt meg, mielőtt hazaindult. Én pedig kétségbeesetten konstatáltam, hogy nekem ez a fiú kell! Azóta rengeteg idő eltelt. A fiúból vőlegény lett, akivel épp az esküvőre készülünk. Milyen igaza volt, mikor azt mondta: "Valahogy éreztem, hogy rád kell írnom."

Élsz-halsz a SHE.HU cikkeiért?
Iratkozz fel a Cikkajánló szolgáltatásunkra, és mi elküldjük neked emailben a hét legjobb írásait, nehogy lemaradj róluk. :)
Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.