szerelem Greta May párkapcsolat örlődés
Kiállt egészen a szikla szélére, és végigtekintett a tájon. Úgy tűzött a nap, hogy hunyorítania kellett, de a haját borzoló szél hűsítette. A belső forróságon azonban az sem segít. Rögtön lángba borult az arca, ahogy eszébe jutott a két férfi. Most is magán érezte a pillantásukat.

- Vigyázzon, Kinga! - csendült fel a következő pillanatban Dani hangja, majd egy erős kéz már fogta is a derekát, és határozottan hátrébb húzta. - Tudom, hogy jó az egyensúlyérzéke, de veszélyes ennyire a szikla szélére állni.

- Már akkor sziklát mászott, mikor te még pelenkát hordtál - hallatszott balról a gunyoros dörmögés, épp annyira halkan, hogy azért jól érthető legyen mindenki számára. Úgy látszik, a volt férje egyetlen alkalmat sem hagy ki, hogy beszóljon a túravezetőnek.

Na jó, ebből elég. Hülye férfiak, hülye versengés!

Nagy lendülettel visszaugrott az ösvényre a többiekhez, és dühösen előreiramodott. A csoport tagjai sűrű egymásra nézegetések közepette követték. Valójában mindenkit szórakoztatott a szemük előtt zajló szerelmi dráma. Egy elvált házaspár ugyanazon a túrán, ahol az exférj minden erejével békülni akar, a jóképű túravezető meg az első pillanattól kezdve csapja a szelet az exfeleségnek. Hogyne lett volna vicces! Még fogadásokat is kötöttek, kit választ a nő. Mintha egy romantikus sorozatot néztek volna, minden nap új történésekkel.

Kinga viszont nem élvezte. Fogalma sem volt, amikor befizetett az ötnapos túrára, hogy az exe ilyen alattomos módját választja annak, hogy a közelébe férkőzzön. Hogy a bocsánatkérő üzenetek és nem fogadott hívások után a férfi kétségbeesésében sátort és túrabotot ragad. Pedig korábban egy óránál hosszabb kirándulásra sem lehetett kimozdítani. Most viszont...

Mindenki becsülte az esetlen kitartásért, ahogy küzdött. Napi 25-30 kilométert mentek, kemény szintemelkedéssel. Néha még Kinga szíve is összefacsarodott a zihálását hallva, mégsem állt szóba vele. Nem, őt csak egyszer lehet elhagyni. Ha más nő kellett, most már maradjon annál! Nem találhatja ki egy év után, hogy mégis őt akarja.

Forrás: Shutterstock

És mintha nem lett volna elég baja, ott volt Dani. Sosem látott még ilyen jó pasit. Egyenes, őszinte tekintet, izmos lábak és vállak, plusz egy csomó olyan tulajdonság, ami még vonzóbbá teszi. A volt férje gúnyolódása ellenére is csak öt év van köztük, szóval, lazán szóba jöhetne, mint randipartner. De most jöjjön össze vele? Itt, Csaba orra előtt? Nem mintha az a bunkó nem érdemelné meg, de akkor is... Olyan lenne, mint egy bosszú. Szánalmas és kicsinyes.

Így hát a napok, amiket felhőtlen kikapcsolódásra szánt, kényszeres gonddal teltek, hogyan tartsa távol magától a két lelkes rajongót. A versengés egyre vadabb lett, a csoport tagjai egyre jobban szórakoztak. Kinga pedig egyre inkább érezte: döntenie kell. Nemcsak a két férfiról volt szó, hanem a múltról és a jövőről. A megbocsátásról és az újrakezdésről. Melyik a helyes? Melyiket akarja igazán? Mit tegyen?!

Este, mikor végre felállították a sátrakat egy hegytetőn, már tudta, nem halogathatja tovább a döntést. Ennyire nem gyenge. Tűnődve ült a tűznél, a láng pislogása fura árnyékokat vetett az arcára. Akkor is maradt, mikor mindenki aludni tért, és a közelben álló két sátor felől két könyörgő, lángoló pillantás ostromolta búcsúzásként. Megvárta, míg feladják és elvackolnak a helyükön, aztán csak ült és gondolkodott. Sokáig. Végül összehúzta magán a kabátot, eloltotta a parazsat, és az egyik sátor felé lépett.

Már nem tétovázott, lehúzta a cipzárt, és a hálózsákban fekvő forró férfitesthez bújt. Az exférj pedig várt, várt és várt. Csak reggel értette meg, hogy eldőlt a sorsa, amikor látta Kingát kijönni a vetélytársától. Nem kérdezett semmit, összepakolt, és lelépett. Volt annyira férfias, hogy ne gyűlölje a döntéséért a nőt. Megértette, hogy a múlt örökre lezárult...

Még több cikk Gretától!
Ha idáig eljutottál, már biztos rajongsz Greta stílusáért, és nem bírod visszafogni magad, hogy ne olvass tőle még többet. Megértjük, és segítünk is neked. Az írói oldalán rengeteg írása vár rád.


Forrás: Szabó Gábor

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.