hazugság vágyak megcsalás Császár Zsanett félrelépés
Rég kinőttem már a tündérmesékből, és nem vagyok az a naiv, álmodozó lány, aki annak idején voltam. Nincsenek illúzióim, tudom, hogy sok férfi képtelen a hűségre.

Persze nem szeretnék általánosítani, hiszen akadnak bőven olyanok is, akik monogámok, de sajnos én valahogy sosem azokba botlok bele. Éppen ezért szeretnék veled tisztázni pár dolgot. Még akkor is, ha a tegnapi leveled csak megerősít abban, amit azóta érzek, mióta megismerkedtünk.

A legmagasabb fokon izzik a szenvedély köztünk, elnyomva a külvilág minden zaját és történését. Ez a bizsergető izgalom különösen az ágyban mutatkozik meg. Állandóan ölelkezünk, csókolózunk, nem tudunk betelni egymás testével. Hatalmasakat szeretkezünk, egybefolynak a nappalok és az éjszakák.

Beleengedem a szívemet ebbe a szerelembe - kell ez a lebegő, határtalan mámor. Valami megmagyarázhatatlan erő húz hozzád, pedig az agyammal tudom, hogy a rózsaszín köd előbb-utóbb felszáll. Hiába próbálom kitörölni a fejemből a félelmet, folyton visszajön. Tudom, hogy egyszer elmúlik ez a lángoló szerelem, és ahogy telnek az évek, ezek a pillanatok egyre inkább elhalványulnak. Bárcsak másképp lenne! Bárcsak így maradna mindig az a boldogság, amit megélek veled! Sajnos azonban jól ismerem a párkapcsolatok szakaszait - az egymásba bolondulástól a szakításig.
Végigmentem ezen a folyamaton párszor, és mélyen megsebződtem.

Éveken keresztül őriztem a szívemet, mintha én lettem volna önmagam börtönőre. Megtapasztaltam, milyen pokolian nehéz, amikor hirtelen minden szertefoszlik. Amikor olyasvalaki szúr hátba, akit szeretek, akiben hiszek, akiben bízom.

Forrás: Shutterstock

Az előző párom egy évig tartott mellettem szeretőt, és ami a legundorítóbb az egészben: mindenki sejtette, mi folyik valójában a háttérben. Csak én nem. Hónapokon keresztül nem tudtam aludni, képtelen voltam elengedni a gondolatot, hogy a barátaim is tudták, és nem szóltak. És ez százszor jobban fájt, mint maga a megcsalás.

Most érzem, hogy szeretsz és kívánsz, de nem tudom, mit hoz a jövő. Ezért arra kérlek: ha egy napon majd egy idegen nő ölelésére vágysz, előtte gondold végig, mennyire leszel elégedett, ha megkapod. Gondolkodj el azon is, neked hogy esne, ha lefeküdnék valaki mással, aztán erről sztorizgatnék a barátaimnak. Kérlek, legyél velem őszinte!

Játssz nyílt lapokkal, ne próbálj átvágni, és azt se engedd, hogy elvakítson a hamis illúziók biztonsága! Nem akarom magam úgy érezni, mint egy komplett idióta, aki nem veszi észre a jeleket. Soha, de soha ne alázz meg azzal, hogy kiröhögnek vagy szánakoznak rajtam, amiért megcsalsz! Inkább elviselem a fájó igazságot, mintsem még egyszer a múltkorihoz hasonló helyzetbe kerüljek. Azt hiszem, nem bírnék megküzdeni még egy árulással.

Élsz-halsz a SHE.HU cikkeiért?
Iratkozz fel a Cikkajánló szolgáltatásunkra, és mi elküldjük neked emailben a hét legjobb írásait, nehogy lemaradj róluk. :)
Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.