kémkedés Greta May párkapcsolat gyerek hazugság szülő
Mindenki tudta. A kollégák, a rokonok, a szomszédok. A hülyének is világos volt, hogy Gergő felesége féltékeny, ezért sózza mindig a férfira a közös gyereküket. Csak ő nem jött rá sokáig.

Még értékelte is az asszony igyekezetét. "Fontos köztetek a kapocs, egy lánynak sokat jelent az apja - mondogatta Helga. - Nekem meg nagy segítség, ha magaddal viszed, mert láthatod, milyen kiszámíthatatlan időpontokban jelentkeznek a kuncsaftjaim."

A munka egy ideig mindenre ürügyet adott. A nő mesterfodrász volt, néha még ismert emberekhez is hívták. Házhoz ment, hogy a vendégnek ki se kelljen mozdulni. De fura módon valahogy mindig akkor jött a telefon, hogy sürgős melója van, amikor Gergőnek programja akadt munka után. Így a férj akár focimeccsre, akár baráti kártyapartira tartott, a hatéves Zsófit szinte mindig húzta magával.

Még az irodába is, ha vissza kellett mennie valami miatt. Imádta a kislányt, de ez akkor sem volt könnyű. Egy gyerek sem viseli jól a felnőtt programokat - elunja magát, türelmetlenkedik. Különös volt, hogy ennek ellenére sosem panaszkodott, hogy az apját kell kísérgetnie. Végül már a férfinek is leesett, hogy nem stimmel valami.

Figyelni kezdett. Feltűnt, hogy Zsófika egész jól lefoglalja magát, amíg nincs az apja közelében nőtársaság. Az irodában boldogan nyomkodta a tabletjét, de amint belépett a titkárnő, azonnal ott termett, és alig tudtak tőle szót váltani. Ha sörözés közben egy haver nőismerőse az asztalukhoz lépett, a gyereknek rögtön megfájdult a hasa vagy a torka. Addig hisztizett, hogy rosszul van, míg végül haza kellett vinni.

Kezdett egyértelmű lenni a dolog, mégis sokáig halogatta, hogy pontot tegyen az ügy végére. Tudta, ha kiderül, hogy igaz a gyanúja, örökre megutálja a feleségét. Egy nap azonban nem bírta tovább, és az ölébe ültette Zsófit, mikor kettesben voltak.

Forrás: Shutterstock

- Nem rossz neked, hogy sosem tudsz eleget játszani otthon? Mindig engem kísérgetsz, mert anyának sok munkája van. Arra gondoltam, felveszünk egy kedves nénit, aki vigyáz rád, és akkor nem muszáj velem jönnöd - próbálkozott, de a gyerek megrázta a fejét.

- Anya úgysem engedné.

- Miért?

- Az csajos titok. Nem szabad megmondanom.

- Az apukád vagyok, nekem szabad.

- De anyától ajándékokat is kapok a titoktartásért.

A férfi érezte, hogy elönti az arcát a vér.

- Tőlem meg kapsz egy gyönyörű, új biciklit, ha elárulod, mi az.

- Jó, de anyának ne mondd el! Vigyáznom kell rád, mert a nők vadásznak a férjekre. De a nyűgös gyerekeket nem szeretik. Ezért figyelek, nehogy megkaparintsanak. Meg elmondom anyának, hogy kivel beszélgettél.

Ezek után nem volt nehéz megtudni a teljes igazságot. Hamar kiderítette, hogy Helgát nem a vendégei hívják ilyenkor. A barátnőjének küld SMS-t, ha látja, hogy Gergő készül valahová, majd ő hívja fel "kuncsaftként". A nő teljesen kiborult, amikor megtudta, hogy lebukott.

Őrült szabályokkal és korlátozásokkal állt elő. Gergő úgy érezte, ezt még meg tudná bocsátani. Elgondolkodna a párterápián, vagy megpróbálná pszichológushoz küldeni az asszonyt, ha csak a kóros féltékenységről lenne szó. De hogy a gyereket használta kémnek, hogy hazugságra, alattomosságra tanította... Ez már sok volt neki.

Beadta a válókeresetet, csakhogy nagy ára volt: megromlott a lányával a kapcsolata. Zsófi most 10 éves, és utálja az apját, aki az anyja szerint azért ment el otthonról, mert "nem szeretett velünk lenni, és inkább a néniket választotta".

Gergő történetét Greta May jegyezte le.

Még több cikk Greta!
Ha idáig eljutottál, már biztos rajongsz Greta stílusáért, és nem bírod visszafogni magad, hogy ne olvass tőle még többet. Megértjük, és segítünk is neked. Az írói oldalán rengeteg írása vár rád.Forrás: Szabó Gábor

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.