Az örömlányoknak elmondod, mire vágysz. A feleségednek nem...

szex vágy feleség örömlány Trux Béla
Gábor felvette a kulcsot a hotel recepcióján, és fáradt léptekkel megindult a liftekhez vezető vörös szőnyegen. Az egész napot végigdolgozta, de gyomortájékon már mozgolódni kezdett az izgalom keltette bizsergés.

A kellemesnek ígérkező este hamarosan feledteti vele az egésznapos megpróbáltatásokat. Megnyomta a lift hívógombját, majd a tekintetével követte a kijelzőn csökkenő sorrendben felvillanó számokat. Készségesen félreállt a felvonóból kiszálló vendégek útjából, majd belépett az üveggel borított, tágas fémdobozba. Abban a pillanatban, hogy az ajtó záródni kezdett, két igen dekoratív, fiatal lány jelent meg a látóterében.

Sietve rányomott az ajtónyitó gombra, és széles vigyorral fogadta újdonsült úti társait. A lányok visszamosolyogtak, és kedvesen megköszönték az előzékenységét, de máskülönben nem foglalkoztak a harmincas évei végét taposó üzletemberrel. Maguk között kedélyesen csevegve megvárták, míg az ajtó ismét kinyílik, majd a férfi iménti előzékenységéről megfeledkezve, köszönés nélkül kiszálltak.

Gáborban valami kéjes elégedettségféle lett úrrá, amikor tudatosult benne, hogy az egyik lánnyal volt már dolga korábban. "Sophie?" - próbálta felidézni magában a nevet. Nem mintha számítana.

Meglazította a nyakkendőjét, és mire belépett a szobája ajtaján, félig már le is tépte magáról a gyűlölt kiegészítőt. Az aktatáskát a kisasztalra fektette. Alig bírta kivárni, hogy végre lehúzhassa a cipőjét. Hogy is mondta az a fickó Bruce Willisnek a Die Hardban a repülőgépes jelenetben? Hogy szorítsa ökölbe a lábujjait, az felér egy kiadós tusolással. Vagy valami ilyesmi. "Hát ez egy baromság" - jutott ugyanarra a következtetésre, mint a filmben Willis is.

Harmadik éve már, hogy minden második hónapban Hollandiába szólítják az üzleti ügyek. Az utazás, a tárgyalások és a partnerekkel való alkudozások minden alkalommal megviselik az idegrendszerét. Az elején képtelen volt kikapcsolni, még éjszaka is zakatoltak a fejében a gondolatok. Szüksége volt valamire, ami segít ellazulni a feszült hajtással teli munkanapok után. Az egyik kollégája, Csaba a füves cigit javasolta neki: "Ez Amszterdam, haver! Itt legális a marihuána!" De Gábornak a szertől csak hányingere lett.

Forrás: Shutterstock

Aztán a második évben rájött a megoldásra. Az első alkalommal nehezen ment. Órákig válogatott a weblapok kínálatában, mire el merte szánni magát. Ma már rutinosan megy a dolog, és azóta is minden út utolsó éjszakáján megjutalmazza magát némi "prémiummal". Nívós, komoly oldalról rendeli a lányokat, ahol garantált a minőség minden téren. Itt pontosan azt kapja, amit a fotók ígérnek. Nem is csalódott még soha.

Töltőre dugta a laptopot, és életre keltette az alvó módban hagyott gépet. Aztán eszébe jutott Sophie, és rákeresett a lányra. Igen, valóban így hívják, jól emlékezett a nevére... Ő az, akit az imént a liftben látott. Milyen kár, hogy most pont nem elérhető. Talán legközelebb megint őt választja majd. De ma... Ma valami különlegeset keresett, mert ez a nap különösen ünneplésre méltó. Egy ilyen szerződés után, amit tető alá hozott, a szokásosnál is jobban megérdemli azt a bónusz élvezetet. Ezúttal egy szőkét választott.

Miközben beállt a zuhany alá, eszébe jutott a legelső alkalom. Egyszerre munkált benne a szégyen, a lelkiismeret-furdalás, a vágy és a kíváncsiság. A forró víz ellazította, egyszersmind fel is korbácsolta az érzékeit. Pezsgőt rendelt, és amíg várakozott, elintézte az e-maileket. Húsz perc sem telt el, mire az ajtó felől három diszkrét, halk kopogás jelezte a lány érkezését.

Gábor ajtót nyitott, azzal a kaján vigyorral, ami minden ilyen alkalommal kiült az arcára. A lány a fotókon látottakhoz képest is gyönyörű volt. Itallal kínálta, majd átkarolta, és magához vonta. A testük egymáshoz feszült, olyan fesztelen természetességgel, mintha évek óta ismernék egymást. Félresimított a nő homlokából egy rakoncátlan tincset, és a nyakába csókolt. Ajkai a finoman ívelt fülcimpához siklottak, és elsuttogta a vágyait. Olyan vágyakat, amiket a feleségének még csak elmondani sem mert soha...

Élsz-halsz a SHE.HU cikkeiért?
Iratkozz fel a Cikkajánló szolgáltatásunkra, és mi elküldjük neked emailben a hét legjobb írásait, nehogy lemaradj róluk. :)
Forrás: Shutterstock

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.