mellek Molnár Csanád férj megtiltás feleség szilikonmell kinézet
Lacival gyerekkorunk óta ismerjük egymást, és mindent megosztunk a másikkal. Mostanában viszont nem tudtunk találkozni, így amikor felhívott, hogy sürgősen beszélni szeretne velem, rossz sejtésem lett.

Mi lehet annyira fontos és halaszthatatlan, hogy ennyire nem tűr halasztást? Másnap sort kerítettünk a találkozásra, így hamar megtudtam, mit nem bír magában tartani. 15 éve házasok Gabival, két szép gyerekük is van. Eddig boldogok voltak, most viszont úgy néz ki, válságban a kapcsolatuk.

Már ennél a mondatnál meglepődtem, mert azt hittem, hogy köztük tutira rendben mennek a dolgok. Számomra mindig ők voltak az ideális család megtestesítői, sosem veszekedtek, mindent meg tudtak beszélni, együtt oldották meg a felmerülő gondokat. Pont úgy, ahogy két érett emberhez illik.

Mikor aztán kiderült, hogy mi a baj, még jobban megdöbbentem. Szerinte Gabinak van valakije, vagy csak szimplán "elmentek neki otthonról". Hogy miért gondolja ezt? Mert élete párjának olyan dolog jutott eszébe, ami korábban soha: fejébe vette, hogy megcsináltatja a melleit. Ezen pedig Laci teljesen kiakadt...

Tény, hogy Gabinak soha nem voltak telt idomai, sőt, kifejezetten kicsi volt a melle, de ez a barátomat sosem zavarta. Úgy szerette, ahogy megismerte, minden testi adottságával együtt. Nem hánytorgatta fel soha, hogy kisebbek az "ikrek", mint az átlag, sőt, azt sem, hogy a két szülés után vesztettek a rugalmasságukból. Gabi valamiért most mégis arra vágyik, hogy változtasson magán.

Lacinak pedig minden igyekezete hiábavaló. Bevetette minden rábeszélő képességét, de a nő nem enged, nem alkuszik, és egyre több szakirodalmat olvas ez ügyben. Már kívülről fújja az operáció lehetséges módjait és az esetleges kockázatokat. A barátom pedig meg van róla győződve, hogy van egy másik férfi a felesége életében, akinek tetszeni akar. Hiszen neki így is jó, ahogy van. Miért akarna magán változtatni?

Forrás: Shutterstock

A dolog komoly vita tárgyát képezte köztük. Már a hangos veszekedéseknél tartottak, és esténként egymásnak hátat fordítva aludtak el. Laci szerint a műtét felesleges pénzkidobás, hiszen sokkal értelmesebb dolgokra is lehetne fordítani egy ekkora összeget.Gabi meg a saját igazát hajtogatja, és azt szeretné, hogy a férje is beleegyezzen az ötletébe. Azt mondja, neki ez fontos, mert a nagyobb és szebb ciciktől sokkal nőiesebbnek érezné magát.

Nehéz helyzetben voltam, mit is mondjak a sztorira, mert valahol mindkettőjüket megértem. Gabi részéről jogos, hogy szeretne jobban kinézni. Majdnem 40 éves, eddig csak a családdal és a gyerekneveléssel foglalkozott, most már szeretne magára is odafigyelni. Egészen biztos, hogy nem új keletű ötlet nála a mellműtét - csak épp egy nő, aki anya is, általában nem magát és a saját vágyait helyezi előtérbe. Eddig ő is inkább a családja és a gyerekei vágyait tartotta fontosabbnak. Ráadásul korábban anyagilag sem engedhettek volna meg maguknak egy ilyen operációt. Laci véleményét is megértem. Nem csoda, hogy ő inkább félretenné ezt a pénzt.

Mégis azt gondolom, hogy egy kapcsolatban figyelembe kell venni - és ki kell elégíteni - mindkét fél vágyait és kívánságait, ha azt akarjuk, hogy sokáig működjön. Márpedig úgy tűnik, hogy ez most Gabinak nagyon sokat jelent.

Végül sikerült rábeszélnem, hogy egy nyugodtabb percben üljenek le és beszélgessenek egymással, egymásról. Tudja meg, hogy a párjának miért ilyen fontos ez az egész, és próbálja meg elfogadni az indokait. Fogja fel úgy, mintha neki készülne ajándék! Hiszen nem másnak akar tetszeni, hanem csak magának és a férjének. Nem tudom, azóta mire jutottak, de remélem, nem fog egy ilyen jelentéktelen dolog feldúlni egy évek óta jól működő házasságot...

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!
Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.