szex vágyak képzelet párkapcsolat Ferencz Gabriella fantázia
Megcsörrent a mobil. Andrea egy percre rápillantott, majd keserűséggel a szemében folytatta a megkezdett mondatot.

- Vedd föl nyugodtan, addig átmegyek a másik szobába! - ajánlottam.

- Nem! Nem akarok vele beszélni!

- Hogyhogy? - csúszott ki a számom.

Semmi közöm hozzá, de a tegnapi, még eléggé friss információim szerint a pasi tökéletes: érzelmes, intelligens, udvarias, jóképű. Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek megdobogtatták a barátnőm szívét. Véletlen találkozás, pár héten belül viharos szerelem. Ez minden nő álma, ahogyan a barátnőmé is volt. Most mégsem értékeli ezt.

- Elbizonytalanodtam. Eddig azt hittem, hogy ha a szemembe néz, engem lát, ha megsimogat, akkor büszke, hogy az övé vagyok. Erre azt vettem észre, hogy háromezer nőt követ, olyanokat, akiknek a testén csak madzagok, bőrrucik és csatok vannak. Még bikininek sem nevezhetőek. Vagy a fenekük, vagy a mellük lóg ki. Agyonplasztikázott műnők, és ő folyamatosan lájkolja a képeiket! Ez az, ami fáj. Nem érdekel, ha előttem ezzel töltötte az idejét, fantáziálgatott, de mellettem is? Mi szüksége van erre? - A hangja elcsuklott, és a szeme sarkában megjelent egy könnycsepp.

Láthatóan nem egyszer sírt az elmúlt huszonnégy órában, és ki tudja, hányszor fog még... Engem is meglepett, amit hallottam, hiszen egy harmincéves felnőtt férfinak tudnia kell, hogy azok a nők elérhetetlenek a számára. Hogy másik százezer pasi is csorgatja rájuk a nyálát. Ahogyan azt is, hogy hiába lájkolgat, a több tízezer követő között nem fogja észrevenni a dúskeblű csaj.

Ő mégis nyíltan kinyilvánítja a tetszését. Miért? Mire gondolhat közben? Ne mondja senki, hogy hűséget esküdött, nem pedig vakságot! Sőt, azt sem, hogy "Hiszen még nem házasodtak össze!" Egy szerelemben, kapcsolatban alap, hogy nem csinál ilyet az ember. Nem keresi fel naponta az ilyen oldalt, és nem lapozgat a nők meztelen képei között.

Forrás: Shutterstock

Kíváncsi lennék, ha a barátnője kezdene el követni kétezer félpucér vagy teljesen meztelen pasit, imádná a képeiket, és közben elégedetten mosolyogna, akkor ő mit gondolna: "Hadd, csinálja, nem érdekel"? Nem valószínű!

- Vajon, amikor szeretkezünk, gondolatban kivel csinálja? Velem, vagy azokkal a nőkkel? - folytatta zokogva Andrea.

Jogos a kérdés, de választ, mármint őszintét, soha nem fog kapni. Hiszen a párja úgyis azt mondaná, hogy azok csak képek, és számára ő az igazi. De ha így van, miért tölt hosszú perceket azzal, hogy más nők testét nézegeti? Nem gondolja, hogy ez rossz érzés a barátnőjének? Hogy azt hiheti, nem elég a pasijának? Hogy neki is úgy kellene kinéznie, mint azoknak a nőknek, mert akkor tetszene igazán?

De miért kellene egy csinos nőnek latexbe öltöznie ahhoz, hogy érdekes, szexi legyen?Nem akartam tanácsot adni, sem állást foglalni, de abban mindenképpen meg akartam erősíteni Andreát, hogy nem kell rájuk hasonlítania.

- Szembesítsd vele, hogy tudod! Ha folytatja, gondolkozz el azon, megéri-e neked, hogy így érezd magad! Gyönyörű vagy, okos, nem neked kell hozzá idomulnod! - mondtam.

Bár nem akartam véleményt nyilvánítani, mégis megtettem, mert fájt így látni a barátnőmet. De azt gondoltam, talán jobb, hogy még az elején kiderült. Hiszen sokkal nagyobb csalódás lett volna az esküvő után szembesülni azzal, hogy a férfi, akit szeret, nem egészen olyan, amilyennek hitte. Elbúcsúztunk, mert nemsokára hazaér a párja. Egy óra telt csak el, amikor csörgött a telefonom.

- Szia! Mi történt?

- Vége, szakítottam vele! - válaszolta Andrea röviden és határozottan.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!
Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.