Össze vagyunk zárva, emiatt többször fekszünk le egymással?

szex vágy párkapcsolat AV Freron összezárva karantén
Azóta akarok beszélni a karantén időszakos szexről, amióta valami hülye kitalálta, hogy majd 9 hónap múlva hirtelen jön a baby boom, mert végre van időnk egymásra.

Valóban, az első hét pont úgy telt, ahogy a karácsonyi időszak (mínusz vécépapír és konzerv para), amikor végre az egész család együtt van bezárva egy hétig, és reggeltől estig zabálunk. Már délelőtt 11-kor kinyitjuk az első üveg fehérbort, de az már csak a folytatása az ír kávénak, amit sok habbal betoltál ébredés után. Szóval, ez volt az alapállapot, a második héten vidáman kezdett bele párostul mindenki a Netflix egytől-összesbe, és cirka úgy péntek magasságában tűnt fel, hogy milyen érdekesen jólesik, ha egyedül lehetsz a fürdőszobában negyedórát.

A harmadik hétre a social distancing másfél méteres betartandó távolságát a saját otthonodban már szeretted volna kiterjeszteni egy látótávolságon kívüli rádiuszra - naponta több alkalommal, ha a családodról van szó.

Hirtelen az is feltűnt, hogy mennyi kurva idegesítő apró szokása van életed szerelmének. Ami megismerkedésetek hajnalán és a karantén kezdetéig kifejezetten bájos bohóság volt, azért most felháborodva hívod fel a barátnődé, hogy az Amazonon miért nem lehet ciánkapszulát venni... És amikor a család kimegy a kertbe, akkor a rutinból a bejárati ajtó zárjában forduló kulcsot csak kis kényszerrel és nagy önuralommal forgatod nyitott állásba, hogy majd vissza tudjanak jönni.

Holott csábító a gondolat, hogy mostantól a felmosófej rúdjával toljál ki nekik szalámis kenyeret meg sört és kakaót a résnyire nyitott erkélyajtón. A heted fénypontja lett az, hogy egyedül beülj a kocsiba, üvöltesd a kedvenc zenédet és teli torokból énekelj - korábban ezeket sosem hitted volna.

Ezek után lehet, hogy nem mindenkinek az az első gondolata, hogy az ágyba ugorjon, és a karanténos időszakban fogant gyerekek számát gyarapítsák. Inkább az, hogy az utcán betartandó plusz másfél méteres távolságot eszed ágában sincs mínusz húsz centire csökkenteni otthon.

Forrás: Shutterstock

Valószínűleg a fentiek miatt fordulhatott elő, hogy nincs olyan barátnőm a forródrótos csapaton belül, akivel ne a fenti témákkal kezdjünk minden beszélgetést, röhögve és suttogva anyázva is, általában egy "Hagyjál már telefonálni!" megjegyzéssel minden harmadik percben, ami nem neked, hanem a telefon túloldalán lévő barátnő csatolt részeinek szól. Ezt onnan tudod, hogy minden harmadik percben te is egy "Hagyjál már telefonálni!"-t eresztesz meg magadból, ami viszont a te családtagjaidnak szól.

Szóval, onnantól, amikor a sok lenőtt hajú, szőrős lábú (és mindenű) nő arról körtelefonál, hogy MAJD jövő héten a férje/párja befesti a haját, és végre rá tudta magát venni arra, hogy leborotválja a szőrt a lábáról (ezzel egy vadonatúj ötpengés borotvát tett használhatatlan él nélküli szarrá a zuhanyzás végére), már csak egy ugrás oda eljutni, hogy "Mondd, és ti szexeltek?"

Így fordulhatott elő az tegnap este, hogy két pohár fehérbor elfogyasztása és a vacsora főzése alatti Facebook-hívásban relatív hamar eljutottunk oda az Egyik Legjobbal, hogy miután kiveséztük a napi történéseket, különös büszkeséggel kölcsönösen dicsekedni kezdtünk arról, hogy végre sikerült az inuit eszkimó állapotból átlökni korpuszunkat egy pár napig selymesebb bőrfelületű világba. Aztán gyors árukapcsolással összekötöttük a kellemeset a hasznossal, és karantén szexeltünk a férjeinkkel - ami azért is jó, mert ilyenkor hirtelen pár napig sokkal előzékenyebbek lesznek.

Nagyjából ez hangzott el, csak kicsit kevésbé politikailag korrekt csomagolásban. Ennél a pontnál a beszélgetésünket egy nagyon illedelmes, vékonyka hang szakította félbe, a következő mondattal: "Ne haragudjatok lányok, de ha nem baj, akkor én most kiszállnék a vonalból, legyen szép estétek!" Majd valóban, kiszállt a vonalból a barátnőm anyósa, akit mint kiderült, ő az arcával véletlenül hozzácsapott a hívásunkhoz, és így aztán a mamának lehetősége nyílt a kisfia nemi életének olyan szegmenseibe is belelátni, amibe igen nagy valószínűséggel soha nem szeretett volna.

Én döbbenten hallgattam magamban analizálva a helyzetet, a barátnőm pedig üveghangon kezdett üvölteni hátrafelé: "Gábor, AZONNAL hívd fel anyádat!!", mire Gábor enervált hangját hallottam, amint visszakérdezett, hogy jó, de mégis mit kéne neki mondania... És tulajdonképpen ez a kérdés nagyon is helyénvaló volt az adott szituációban.

Aztán elkezdtünk vinnyogva, prüszkölve röhögni. Attól tartok, hogy a kapcsolatuk már sosem lesz olyan, mint eddig, sajnos nem leszek ott az első karantén utáni találkozásukkor, pedig szívesen megnéztem volna mindkettőjük fejét.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!
Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.