párkeresés romantika randi Herczeg Zsuzsa randizás ismerkedés
- Két hónap alatt elmúlik a PR időszak? - kérdezte Zsófi. Kriszti rosszallóan rázta a fejét. - Nem, már hogy múlna el? - mondta. Noémi azonban leintette. - Igenis, elmúlik. Minden férfinál lecsendesedik a kezdeti rajongás, ez természetes.

- Na de ilyen rövid idő alatt? - hitetlenkedett Zsófi.

- Igen, nekem minden barátom így viselkedett rövid időn belül.

- Akkor nem a jó emberekkel kezdtél - ingatta tovább a fejét Zsófi. - Mert már hogy a manóba lenne ez így? Két hónap után még felfelé szokás tekerni a hőfokot, és nem gyújtólángra állítani.

Na, de kezdjük a történet elején, amikor még idilli volt a kép! Zsófi talált magának egy rendes fiút, aki nem csupán megbízható volt, de mellette érezte talán először életében, hogy ő is fontos. A srác ölelte, csókolta, simogatta, és a tenyerén hordozta. Egyik éttermet próbálták ki a másik után, sülve-főve együtt voltak, és a férfi száz és egy programra invitálta. A lány hiába is erősködött, hogy legalább néha ő állja a belépőket, mindig a férfi fizetett. Ha fontos dolga volt, akkor is felugrott még hozzá előtte egy csókra.

Kb. két hónapig tartott a lendület. Ekkor lecsökkentek a találkozások, nem volt már spontán érintés, "lopott" percek, sőt, ha találkoztak, akkor is mással telefonált, vagy csak nézte a tévét. A csókolózásból szájra puszi lett, már ha volt olyan, és Zsófi még az ölelgetésnek is búcsút mondhatott - a szexről nem is beszélve. Ha volt egy héten egyszer, már akkor összetehette a kezét.

"Ennyi lenne egy kapcsolat?" - emésztette magát. Tudta, hogy Viktor nem csalja meg, és rendes ember, hiszen keményen dolgozik. De nem tudta mire vélni a pálfordulást. Mert szerinte az normális, hogy ilyen rövid idő alatt olyanokká váljanak, mint a negyven éves házasok.

Kolléganői lebegtek a szeme előtt. Az egyik sok éve már, hogy megtalálta a párját, de még mind a mai napig órákon át gügyögnek egymásnak a telefonba, ha nem lehetnek együtt. Igaz, hogy ezt ő túlzásnak tartja, és nem erre vágyik, de ott volt a másik munkatársnője. Na, az ő férje ugyanezeket a tüneteket mutatta, mint Viktor, ami miatt többször válságba is került a házasságuk.

Forrás: Shutterstock

Jenő ugyanis képtelen volt az intimitásra. Az ölelés, a csók, a simogatás számára nem jelentettek sokat. Így aztán nem is gyakorolta őket. Ezért időről időre mindig kellett neki egy kis nógatás, hogy észrevegye magát. Így döcögött át a szekerük a hétköznapok göröngyein.

Na jó, de Jenőről tudták ezt, de akkor Viktor miért mutatta magát az elején másnak, mint amilyen a valóságban? Csak tudja, hogy minderre szükség van, ha az igyekvős időszakban még figyelmet fordított ezekre!

Mert igenis, Zsófinak több intimitásra van szüksége. Hogy érezze, fontos a másiknak. Érezze a törődést, az odafigyelést. Nem, nem kell, hogy állandóan éttermekbe hordja, de fontos, hogy megsimogassa, hogy átölelje, hogy érezze azt a fajta melegséget, amit csak a szeretett ember testének közelsége és érintése tud megadni. És úgy döntött, nem kertel, hanem a férfi elé áll, mielőtt még kirobbanna belőle az elégedetlenség, vagy teljesen elhalna az igénye a másikra.

- Viktor, nekem több intimitásra van szükségem - mondta. - Mindig lesznek az életben nehézségek, amikor is százfelé kell megfelelni, és elfáradunk majd, de egyet ne feledj! Soha nem lehetsz túl fáradt ahhoz, hogy megsimogasd a másikat, vagy csak megöleld, ha valóban fontos neked és vele tervezed a jövőd.

Azóta Viktor jobban odafigyel Zsófira, hiszen rájött, hogy ha csupán a közös életük anyagi hátterének megteremtésére koncentrál, könnyen odajuthat, hogy nem lesz, akivel élvezze is majd azt.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.