párkapcsolat pasik párkeresés szingli ismerkedés Seiler Andrea
Ma már az internetnek köszönhetően mindenki nyilvánosan kifejtheti, mi a baja a másik nemmel. De sokszor szomorúan olvasom, amikor valaki a saját frusztráltsága és ostobasága miatt szétoltja a férfiakat.

Pedig előtte szét kéne nézni a saját portánk körül. Lássuk, mik azok a női hibák, amikkel rossz színben tüntetjük fel magunkat a pasik előtt.

1. Látványos szenvedés szakítás után

Nem, nem fogja érteni a szakítás utáni "majd megtudja, mit vesztett, de akkor már késő lesz" típusú idézeteket. Azt viszont érteni fogja, hogy még mindig hisztizel, és nem viselkedsz felnőtt nőként. A sok agyalágyult engedd el és visszajön idézetektől pedig még én is rángógörcsöt kapok. Hogy hagyhatod, hogy egy pasi röhögjön rajtad ezek a hülye szövegek miatt?

2. Szex az első randin

Ne tedd! Mondok egy példát, miért ne. Volt egyszer egy háromgyerekes anyuka, aki megismerkedett egy kedves, helyes férfival. A randi előtt egy nappal azt írta neki, hogy nem kell úgy kiöltözni, mivel ő ilyen tornacipős-farmeres-kapucnis nő, plusz mind a ketten tudják, hogy úgyis dugni fognak. Mindenre vágynak a Férfiak - így, nagy betűvel! -, csak erre nem. Ugye nem meglepő, ha elárulom, hogy a randi előtt 2 órával a pasi lemondta a talit? Szóval, első randin nincs szex. Jó? (Tudom, most jönnek majd a "De mi így jöttünk össze!" kommentek. Oké, nektek sikerült. Másnak kevés eséllyel fog.)

3. Mit érsz vele, ha kiabálsz?

Attól, hogy te azt hiszed, egy éppen kialakuló vitánál megemelheted a hangod, azaz kiabálhatsz, ez még nem így van. Azért, mert a pasid megteszi, te lehetnél okosabb is. Minél nagyobb a zaj, annál inkább csendesebb vagyok. Nem harcolhatsz vele, egy kapcsolat nem egy vita megnyeréséről vagy elvesztéséről szól. Inkább maradj ilyenkor is nőies, és törekedj érdemi kommunikációra! Egyúttal értesd meg vele azt is, hogy neki sincs joga ordítozni veled!

Forrás: Shutterstock

4. Amikor semmi se jó...

Szekunder szégyen jön rám, mikor egy ismerősöm pasija keményen törekszik az anyagi egzisztenciára, hajt, mint a vadállat, hogy meglegyen a 60 milliós ház, amire amúgy nem is ő vágyik. Erre a barátnője sír és hisztizik, mert szerinte a pasi csak a karrierjére koncentrál. Összetenném a két kezem, ha egy pasi azért hajtana mellettem, hogy meglegyen mindenem. Van, akinek semmi sem elég jó.

5. Amikor a bőrödbe égeted a "lúzer" bélyeget

Ha sz.rba se nézed magad, azt kiszagolják a pasik. Persze, hogy ki fognak használni, ha az önbecsülésed valahol a cipősszekrény alján lapul. Tegyél meg nekem egy szívességet: keresd meg! Mert miattad engem is, és más gerinces nőket is könnyebben néznek egyéjszakás idióta picsának. És én nem szeretem, ha ez történik velem... Ráadásul neked is jobb lesz, ha helyre teszed az önértékelésed.

+1 Duzzogás

Hiába akarod némasággal büntetni a férfit, ez maximum neked okoz fájdalmat. Persze ha szeret, megkérdezi, mi a baj, de ugye te sem gondolod komolyan, hogy nulla-huszonnégyben van energiája a duzzogásoddal foglalkozni? És tényleg azt hiszed, hogy nem fordul meg a fejében a gondolat: "Ha most nem tudja elmondani, mi a baja, akkor 20 év múlva is ezt a huzavonát kell vele végigcsinálni?" Szóval, ha gondod van, ne várd meg, hogy kitalálja! A kapcsolat egyik alapköve, hogy egyenesen mondd meg, ha nem tetszik valami.

Lehet, hogy a férfiak nehezebben kommunikálják az érzéseiket, mint a nők, de ettől még nem agyatlanok. És végképp nem érzelmi analfabéták. Ne őket hibáztasd, ha szimplán nem értesz hozzájuk! Hogyne, persze, te érted a férfiakat... azért ülsz egyedül a megkeseredett világod kellős közepén, igaz?

Te vagy a hibás, amiért nincs pasid! http://she.life.hu/herself/20191121-te-vagy-a-hibas-amiert-nincs-pasid-sandor-livia.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.