szerelem párkapcsolat Ferencz Gabriella biztonság
Négy hónapot vártam pár óra boldogságért, mégsem érzem úgy, hogy a mérleg nyelve túlságosan elbillent volna. Hogy borzasztóan nagy árat fizettem fél nap felhőtlen örömért, csókokért, ölelésért, szeretkezésért.

Azért, hogy a lelkünk, testünk egyesülhetett, hogy meghallgathattalak, te pedig, mint egy csodára, úgy figyeltél rám. Most is itt vagyok az ölelésedben, és mintha az idő nem létezne, nem nézek az órára, és nem nyilall belém fájdalmasan, hogy hamarosan vége

Mert megtanultam a jelenben élni és azt értékelni, amit itt és most kapok tőled. Nincs már bennem görcs, sem aggódás, hogy mindenáron ismerni akarom a jövőt, tudni, mit tartogat számomra és számunkra. Nincs szükségem erre a tudásra, mert amiben hiszek, amiben biztos vagyok, azt a szívemben őrzöm: téged és a szerelmünket.

Ezt pedig nem befolyásolják a mindennapok, a rohanás vagy az idő. Ez ott van, és sosem tűnik el. Ez az a biztos alap, amire én építkezem, és amivel téged is megnyugtatlak, ha a démonjaid újra felbukkannak. Bár egyre ritkábban és egyre rövidebb ideig vannak már veled - mert érzed, hogy a kételyek szép lassan eltűntek. Amitől féltél, nem történt meg, amire viszont nem számítottál, az valóra vált.

Forrás: Shutterstock

Hiszen évek óta itt vagyok veled, kibírtam, elviseltem mindent, támogattalak, szerettelek. Sokszor te sem értetted: mi tart még itt engem? Nem tudtad azt, amit én az első perctől fogva érzek, hogy te vagy életem szerelme, az a férfi, akivel a lelkem azonnal összeforrt. Egy csodás dallama vagy a szívemnek, a hangod, a tekinteted, az ölelésed, minden, ami te vagy, értékes nekem!

Tanultam és tanítottalak, megtudtam, mit jelent értékelni, figyelni, várni. Te pedig azt, mit jelent a nyugalom, biztonság, örökkévalóságig tartó boldogság. Hogy a démonok a múlt darabjai, régi tapasztalatok alkották őket, melyeket az újak porrá zúzhatnak. Ha engeded nekik, ha hiszel bennük, ha elfogadod, hogy nem átmeneti időszakról van szó, hanem egy élethosszig tartó szerelemről.

Már egy ideje látom a tekintetedben a remény csillogását, a hangodban az öröm zenéjét. Látom, ahogyan átszellemülsz, elmerülsz benne és könnyeddé válsz. Ahogyan leteszed a terheket, a nehéz súlyokat, melyeket feleslegesen cipeltél eddig. Látom az akarásodat, a kitartásodat, a hitedet, a legcsodásabb és legmélyebb érzéseket, melyeket irántam táplálsz.

Örülök neked, a veled töltött perceknek, és annak is, ahogyan az évek során gyönyörűen egymáshoz simultunk. A lelkünk rezdülésére figyelve értékeltük a szerencsénket, a csodát, amit egymásban találtunk meg. Most csak pár óra jutott nekünk, de mégis úgy érzem, hogy éveket töltöttem meg veled és a szerelmünkkel. Ha pedig a naptárra tekintek, már látom a következő találkozónkat. Ennyi tudás, és az, ami a szívemben évek óta él, éppen elég nekem!

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.