magazin nők kibeszélő Molnár Csanád félelem erős párkapcsolat férfiak
Vigyázz, ha erős nővel hoz össze a sors! Vigyázz, de azért ne félj tőle! Tudd, hogy nem érzéketlen, nem bunkó, csak megkeményítette az élet. Legyél óvatos, türelmes, mert hozzá több idő kell, hogy megszelídítsd.

Valószínűleg olyan élete volt előtted, ami kiváltotta belőle, hogy bekeményítsen, megerősödjön, és mindent ő maga oldjon meg egyedül. Ő nem fog segítségért könyörögni. Ha nem csinálsz meg neki valamit első szóra, akkor ne csodálkozz, hogy mire rákérdezel, addigra ő maga felrakta a polcot, amit neked kellett volna! És nem azért, hogy szemrehányást tegyen vagy borsot törjön az orrod alá. Megszokta, hogy neki kell intézni az ügyeit, és azok egyike sem tűrhet halasztást. Így ha te nem csinálod meg, akkor ő lép akcióba.

Vigyázz, ne élj vissza ezzel! Mert belül nagyon is szeretne már ellágyulni, és valójában arra vágyik, hogy egy nála is erősebb férfi oldalán élhessen, aki leveszi róla a terheit, segít megoldani az ügyes-bajos dolgait. Szeretné, ha végre lenne valaki, akire számíthat, aki egyes esetekben akár a döntést is magára vállalja helyette.

Úgy érzed néha, bunkó? Nem, csak szókimondó. Nem fog játszmázni, nem fogja eljátszani neked a gyenge nőt csak azért, hogy szimpatikusabb legyen. Nem fogja magát vissza csak azért, hogy bájosabbnak tűnjön. Az erejét a tettei is hűen tükrözik. Ő nem fog rád támaszkodni, segítő kézért nyavalyogni. Ha gyengének érzed magad hozzá képest, akkor ne is állj szóba vele, mert úgysem tűr meg maga mellett! Ne kerülgesd, ne szédítsd - ösztönösen felismeri az olyan pasit, aki csak egyet akar. Lehet, hogy beadja a derekát, de még véletlenül se hidd, hogy miattad! Csak azért, mert éppen ő is így akarta.

Forrás: Shutterstock

Az erős nő rettentő nagy életerővel rendelkezik, egyedül is tökéletesen boldognak érzi magát, de ha megtalálja a megfelelő férfit, akkor szeret szeretve lenni és gondoskodni a szerelméről. Ha nem felelsz meg, nem azért tesz lapátra, mert ki szeretne veled szúrni, hanem mert alkalmatlan vagy a vezető szerepre. Nem érezné magát biztonságban, ha a kezedbe adná át az irányítást.

Szóval, vigyázz rá, legyél vele türelmes, de mindenek felett legyél legalább olyan erős, magabiztos, életrevaló és tettrekész, mint ő maga! Ha kicsinyes vagy és gyenge, nem fog tudni miért felnézni rád, és végül kiadja az utadat. Ha így jártál, akkor szidalmazás, pocskondiázás helyett inkább nézz magadba! Ítélkezés helyett pedig inkább vegyél róla példát, és örülj neki, hogy vannak még ERŐS NŐK! Utálkozás helyett tiszteld a bátorságát, szeresd az erejét, és imádd a nőiességét, amit csak egy erős férfinak fog tudni igazán megmutatni...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.