szerelem vágyakozás párkapcsolat távolság kitartás
Barátom, a magány fogja a kezeim most, miközben ezeket a sorokat írom. Ő ölel át hátulról, és ő csókol lefekvés előtt jó éjt csókot a nyakamra helyetted. Mint mázsás kő nehezedik rám a hiányérzet, de a szívem mégis ott kóvályog szüntelen a lábaid nyomán.

Ráfröccsennek a vízcseppek, ha egy esős napon hazafelé sietsz, ráhull a nevetésed, mikor boldog vagy, és minden egyes szomorú könnyed is az én utánad lopakodó szívemet borítja be. Most csak fekszem az ágyban, és már a puszta létezésed ténye is olyan hatást gyakorol rám, mintha két kezeddel simogatnád a szívemet. A tudat, hogy vagy nekem, a tudat, hogy én vagyok a társad.

Lehunyom a szemeim, és hagyom, hogy az agyam elnyomja a tévé zaját. Hagyom, hogy a szemeim előtt megjelenj, hagyom, hogy a füleimben ismét felcsendüljön a hangod.

Látom magam előtt, hogy fülig érő szájjal nevetsz rám, szinte érzem, ahogy beletúrok a hajadba, és akaratlanul is mosolyra húzza számat a boldogság. Szívdobogva várom, hogy teljenek a percek, hogy végre közelebb legyünk ahhoz a naphoz, mikor újra magamhoz ölelhetlek. Aztán hirtelen azon kapom magam, hogy várom a boldogságot, miközben az már rég belopta magát a mindennapjaimba, befészkelte magát a belsőmbe.

Szavak nélkül is lerí rólam, hogy most élem azt az életet, amire mindig is vágytam. Tudom, hogy egyikünknek sem könnyű most a másik nélkül, de szemernyi kétségem sincs a szerelmedet illetően. Ha akarnál sem tudnál hazudni, mert a csillogó szemeid mindent elárulnak.

Forrás: Shutterstock

Furcsa kapcsolatban, mégis egyedül élni. Ez nem az a szituáció, amihez már olyan nagyon hozzá voltam szokva. Ez most valami új. Ez valami vigaszt adó, bátorító, a szívembe vért pumpáló, lelkemet élettel feltöltő, újfajta élethelyzet. Úgy alszom el esténként, hogy a szemem lehunyva azt képzelem, hogy te szorítasz magadhoz, miközben a köztünk lévő fizikai távolság gondolatába is belesajdul a szívem. De próbálom elnyomni ezeket és nem hagyni, hogy a kétségbeesés eluralkodjon rajtam.

Mert tudod, ez is csak a saját butaságomból fakad. Abból, hogy türelmetlen vagyok és abból, hogy haragszom az egész világra most, amiért nem lehetünk együtt úgy, ahogy valóban szeretnék.

Dühös vagyok mindenkire, holott senkit sem okolhatok emiatt. Hiszem, hogy a dolgok mindig okkal történnek, ahogy azt is, hogy minden úgy jó, ahogy van. Még akkor is, ha sokszor ezt nehezen látom be. És tudod, valóban megvan ennek a nehezebb időszaknak is a maga szépsége. A várakozás szépsége, a vágyakozás valósága. A tény, hogy az életembe léptél, a tény, hogy ilyen érzéseket tudtál bennem ébreszteni. Te magad vagy számomra az igazi csoda.

Szóval, köszönöm neked. Köszönöm ezeket a frenetikus napokat, köszönöm, hogy besétáltál az életembe, és nem hagytad, hogy megfutamodjak. Köszönöm, hogy minden nap bizonyítod, hogy melletted a helyem. Köszönöm, hogy úgy bánsz velem, mintha mindig ismertél volna, és köszönöm, hogy tényleg bármire képes vagy azért, hogy a közös álmaink megvalósuljanak. Köszönöm, hogy törődsz velem, és köszönöm, hogy így óvsz a rossztól még ilyen távolságból is. Köszönöm, hogy értelmet adsz a mindennapjaimnak, és köszönöm, hogy hagyod, hogy az életed mozgatórugója legyek.

Lehet, hogy ez csak egy csöpögős maszlagnak tűnik, de amíg a szívem diktálja ezeket a sorokat, addig nem bánom. A fáradt szívem, ami ott kullog mögötted. A szívem, ami benned végre otthonra talált.

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.