sztárok jótanács Újév Greta May idézetek
Ha mindenből eleged van, ezerrel utálod a januárt, és szidod az év elejét, akkor jó helyre kattintottál. Tele a világ laza, jó fej sztárokkal, akik mindenre tudják a tutit, így aranyköpéseikkel téged is kihoznak az ünnepek utáni csömörből.

Önértékelés, siker, szerelem? Válaszd ki, mivel van gondod, aztán szívd magadba a bölcsességeket! ;-)

Önbizalom tuning rocksztároktól...

"Lehet, hogy én vagyok a bolond a dombtetőn, de éppen onnan a legjobb a kilátás." (Steven Tyler)

"Inkább utáljanak azért, aki vagyok, mint hogy szeressenek azért, aki nem." (Kurt Cobain)

"Nem baj, ha elengeded magad egészen addig, amíg vissza is tudsz jönni." (Mick Jagger)

"A legtöbb ember olyannak szeret téged, amilyennek akar, hogy legyél. Megtartani ezt a szeretetet nem könnyű. Mindig olyannak lenni, amit elvárnak tőled. Biztosan meg is kapod ezt a szeretetet, ha jól színészkedsz. Ez az igazság." (Jim Morrison)

"A legjobb, ha az ember valami megbotránkoztató dologgal nyit. Leginkább így lehet tudatni a világgal, hogy megjelentél a színen." (Freddie Mercury)

Ha gyengének érzed magad...

"Minden nap, amikor felkelsz, döntést kell hoznod. Dönthetsz úgy, hogy haragban leszel a világgal, vagy dönthetsz úgy is, hogy mindez nem fog rád hatni." (Miley Cyrus)

"Az élet túl rövid ahhoz, hogy siránkozva nézd, ahogy elhalad melletted." (Rihanna)

"Az emberek nem azért sírnak, mert gyengék, hanem azért, mert túl régóta erősek." (Johnny Depp)

"Azok az emberek, akik letörnek, vagy letörtek, folyamatosan arra inspirálnak, hogy jobban csináljam." (Selena Gomez)

"Amikor minden összeborul körülötted, abban az a legrosszabb, hogy a romoktól nem látsz se előre, se hátra, és úgy érzed, mindennek vége. Ilyenkor tudnod kell, kire számíthatsz, és ki az, akitől meg kell szabadulnod, különben sohasem állsz talpra." (Britney Spears)

Ha több sikerre vágysz...

"Sok ember fél kimondani, mit szeretne. Éppen ezért nem kapják meg azt, amit szeretnének." (Madonna)

"Nem számít, mennyire vagy tehetséges valamiben, lesz olyan, akinek nem tetszik, amit csinálsz. Ettől még lehetsz sikeres." (Justin Bieber)

"Felesleges irigykedni, felesleges azt hajszolni, amivel nem rendelkezel. Inkább úgy kell viselkedned, mintha mindened meglenne; a lényeg az, hogy csinálj úgy, mintha már eleve minden a tiéd lenne." (Lady Gaga)

Ha szerelmi bánatod van...

"Én abban hiszek, hogy úgyis mindig azzal vagy együtt, akivel együtt kell lenned." (Cameron Diaz)

"Nem tudod meg nem történtté tenni a múltat, arra viszont kifejezetten képes vagy, hogy ne ismételd meg." (Bruce Willis)

"Túl sok lány esik egyik kapcsolatból a másikba, mert félnek az egyedülléttől. Majd elkezdenek kompromisszumokat kötni magukkal, és elvesztik a személyiségüket. Ne legyél egy közülük!" (Katy Perry)

"Emlékezz arra, hogy senki érzései nem fontosabbak, mint a sajátod. Szóval, szánj arra időt, hogy megtanuld szeretni magadat!" (Zayn Malik)

És végül, amit egész évben jobb, ha szem előtt tartasz:

"Akkor tudod meg, hogy kik a barátaid, amikor szar kerül a ventillátorba." (Ozzy Osbourne)

Legyen csodás éved! ;)

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.