magazin kibeszélő normális párkapcsolat párkeresés cafka Seiler Andrea
Már megint elém került egy nyílt levél, amit a nőknek címeztek. Már megint elkezdett terjedni egy olyan üzenet, amitől agyvérzést kapok és válaszolási kényszert érzek.

Már megint arról van szó, hogy hol vannak a normális lányok. Jelentkezek neked, drágám, hogy tudd: egy már biztosan van. De tudod, mit? Én sem vagyok normális - ahogy te sem. Ahogy a szomszéd sem, ahogy a barátnőim sem. Tudod, miért? Mert a normális szóval csak dobálózunk, de fogalmunk sincs, vajon mit jelent.

Szóval, mit is jelent?

Normális lány akkor vagyok, ha nem iszom és nem dohányzom. Ha kedves vagyok, és üdítő jelenség. Normális akkor vagyok, ha úgy fogadlak el, ahogy vagy, nulla elvárásom van feléd, hiszen innentől már te vagy az én mindenem. De persze bármennyire is te vagy az életem középpontja, ne akaszkodjak rád túlságosan, mert attól megfulladsz.

Azt hittem, attól leszek normális, ha beszélek az érzéseimről - és arról, hogy túl sokat iszol a haverokkal. Hogy nem foglalkozol velem eleget, és a kocsid fényezése fontosabb, mint a nővérem esküvője.

Normális lány akkor vagyok, ha nem hordok túl rövid szoknyát, sem túl mély kivágású felsőt, hiszen az k*rvás. De most akkor neked túl sok, vagy annak a fiúnak pont elég ott a bárpult másik végén, aki annyira vigyorog, hogy kint az összes foga? De legyen, érted lecserélem az egész ruhatáramat, hiszen normális lányt keresel. Aztán az utcán sétálva látom, ahogy megakad a szemed egy kirakott nagymell-nagysegg kombón... Most te vagy azon az oldalon, ahonnan nem is számít k*rvásnak a csaj öltözéke. És persze nem érted, miért esik nekem rosszul, ha megbámulod.

Forrás: Shutterstock

Túl sok ez, igaz? Mert a normális lány nem ilyen. A normális lány tudja, hol a határ, mi az egyensúly lényege, mikor és hogyan kell jelezni. De ha jelzek, te viszont egy világtalan ember vagy, akkor az kinek a kontójára írandó? Mert hidd el, a lányok egyre inkább Nők, de ti, pasik, egyre kevésbé vagytok Királyok. Mert ha a pulthoz állok a mellemet kirakva, még mindig meghívtok egy piára.

De amikor "normálisan" felöltözve kiesik a kezemből a kulcscsomóm, ki hajol le érte? Én. Ha beszélek hozzád, és te közben nem az én szemembe nézel, hanem egy másik lányt mustrálsz, ki a tiszteletlen? Nem én.

Nem értjük manapság, mi az, hogy normális. Hogyan kell elképzelni, hogyan üljek le, hogyan tegyem a kezem, hogyan forduljak feléd. Elvesztegetett szavak azok, amiket a normális lány keresésére pazarolsz, mert ott van körülötted sok ezer, de ha nem tudsz lépni a jelzéseikre, miért is várjanak rád? Aki pedig egy pénzéhes nővel kezd, az ne nyivákoljon szakítás után, mert az ilyen messziről bűzlik! - És csak a vak nem veszi észre a különbséget a mérgező rózsa és a margaréta között.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.