szerelem kibeszélő Molnár Csanád sors szenvedés magazin párkapcsolat döntés
Ha szeretsz szenvedni, ha szereted, hogy az életed tele van keserűséggel, ha mazochista vagy... akkor csak olvasd végig azt a pocsék könyvet, ami kettőtökről íródott, de rólad sosem szólt!

De ha nem tetszik, ha unalmas, vagy számodra teljesen idegen, akkor vegyél egy nagy levegőt, és egy határozott mozdulattal csukd be, ne érdekeljen a következő epizód! Főleg, ha már eltelt annyi idő, hogy tudd: jó, vagy nem. Ne bízz abban, hogy majd később élvezetesebb lesz, ha most nem az!
Ne várj a csodára! Ha ebben a történetben nem találtad meg önmagad, itt az ideje váltani.

Engedd el az életedből azt az embert, aki nem tett boldoggá, mert csak így találhatod meg azt, akivel minden nap izgalmas lesz! Aki rád és a te kívánságaidra is tekintettel van. Időpocsékolás az előzőnél maradni, ha már semmi nem ment jól köztetek. Ha rá pazarlod az energiád, esélyed sincs arra, hogy normális párra bukkanj.

Ne maradj benne egy Zs kategóriás kapcsolatban! Csukd be a megunt könyvet, cseréld ki másikra, szabadulj meg tőle, mert arra sem méltó, hogy őrizgesd! Neked is - mint mindenki másnak - alanyi jogon jár a boldogság! A te kezedben van a lehetőség, hogy rátalálj. Az első lépést neked kell megtenned, ez pedig csak annyi, hogy le kell zárnod az előző történetet, hogy újba kezdhess.

Forrás: Shutterstock

Mire vársz? Tapsra, csodára? Ne tedd, ne várj túl sokáig! A csoda akkor ér csak el hozzád, ha teszel is érte. Tedd meg neki azt a szívességet, hogy megkönnyíted a dolgát, és nem akadályozod, hogy rád találjon! Persze csak akkor, ha nem akarod, hogy az életed unalmasan, örömöktől és érzelmektől mentesen teljen.

Persze, ha szeretsz szenvedni, akkor maradj csak, egészen a kapcsolat végéig - ami nem tőled függ, hogy mikor következik be. De nem értem, miért hagynád, hogy mások döntsenek a sorsod alakulásáról. Épp elég olyan dolog van az életünkben, amikre nem tudunk hatással lenni. A párkapcsolatod nem tartozhat azok közé, amiket nem te irányítasz, és nem a te vágyaid szerint alakul.

Természetesen nem azonnal, nem a legelején kell otthagyni azt, aki nem hozza el a kívánt örömöt. De ha már odáig jutottál, hogy változást szeretnél, és ennek ellenére nincs érdemi előrelépés, akkor tegyél meg magadnak egy nagy szívességet: lépj tovább! Miért ragadsz benne egy olyan történetben, ami nem a tiéd és soha nem is lesz az? Az ő útja nem biztos, hogy egyezik a tiéddel, a te életed pedig nem arra való, hogy másoknak add.

Keresd meg azt a könyvet, amelyiknek te vagy a főszereplője, ha pedig nem találnád, akkor ragadj tollat, és írj egyet magadnak! A lényeg, hogy rólad szóljon, ne másról.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.