szex vágy kibeszélő szerelem félelem hálószoba magazin párkapcsolat kívánatos
Egy karizmatikus egyetemi oktatóm mondta egyszer - válóperes bíró volt, tudta, mit beszél -, hogy a jó szex döbbenetesen sokáig egyben tud tartani egy döcögő házasságot, a rossz szex pedig fájón hamar tönkretesz egy jól működőt.

Na most a helyzet az, hogy a házasságom működik, de én nem. Hogy miért? Nem tudom. Illetve de, tudom... Mert nem vagyok magabiztos. Mert tudom, hogy tudja, hogy nem vagyok magabiztos. Mert előttem bomba nők jutottak osztályrészéül.

Mert tudom, hogy fájni fog. Ha nem fog, azért fog mégis, mert félek, hogy fog. Micsoda mázli, hogy a kéj hangjai olyan könnyen összetéveszthetők a fájdaloméval! Mert biztosan kihagytam egy borostapamacsot. Pedig minden áldott nap mindent beszkennelek. Vagy nem hagytam ki egyet sem, de több sebből vérzem.

Azok az átkozott szőrtüszők, be kellene perelnem minden bőrradírgyártó kuruzslót, mindet! Ja és persze Istent is, mert parizerbimbóim vannak, és ne próbálja nekem senki beadni, hogy van férfi, aki szerint az gusztusos! Húsevők, de nem ennyire.

Plasztika, ó igen, a lelkemet eladnám Krasznai Zsolt mágikus szikéjéért, de ellenzi a drága. Mármint a férjem, nem az aranykezű doktor úr. Mert terhességi csíkjaim vannak még a lábujjamon is, hogy rohadnának meg, terhességem meg egy szál se. Mert besüt az a mindent kegyetlen megvilágításba helyező nap. Mert 10 perce zuhanyoztam, nem másfél. Mert csak 4 hetente hagyok ott egy nagy összeget a pedikűrösnél.

Forrás: Shutterstock

Mert megöregedtem. Mert már ma a holnap jár a fejemben, és néha neki is, ezért nem áll mindig azonnal készen, ha érted, mire gondolok - onnantól kezdve pedig megette a fene. Mert úgy szólt hozzám. Mert igenis kíván, de én nem hiszem el. Mert néha visszautasít, az pedig maga a világvége. Tovább is van, mondjam még?

Tudom, hogy genetika. Hogy agyban dől el. Hogy a kisugárzás, meg a mindfulness. Mit picsogsz, lazulj! Engedd el! Így is imád. De hát egy illúziót imád! Mennyi trükközés árnyakkal és szögekkel, mennyi takargatás, mennyi hazugságon alapuló fehérnemű és eltüntetett tükör... Mennyi szégyen. Csak érte. "Csak."

Szóval, feladom, jöjjön a verdikt, bíró úr! Mert a férfiak se nem vakok, se nem ostobák. Szerintem nem elég a szerelem, mert nincs olyan férfi, aki rejtvényt akar fejteni hancúr közben, márpedig én az vagyok. Nincs, aki hónapokat, fél életeket áldozna lélekgyógyításra. Aki velem - az igazi önmagammal - megbirkózna...

T. Szabó Patrícia

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.