szerelem Szegő Lindi kibeszélő képzelet magazin valóság párkapcsolat párkeresés tükör szerető
Nem akarom, hogy tökéletes légy! Nem akarom, hogy egy deka felesleg se legyen rajtad, hogy úgy lépj ki a fürdőszobából egy szál törölközőben, mint egy görög isten, amikor én még nedves talppal igyekszem nem előadni a burleszk magánszámomat.

Nem kell, hogy "kelvinklájn" pizsamában parádézz lefekvéskor, megteszi nekem, ha az ölelésembe öltözöl, mert akkor (ha úgy tartja a kedvem) én is a te kinyúlt pólódat húzhatom fel. Nem kell, hogy a hajad és szakállad tökéletesre legyen nyírva, és minden szál a helyén legyen, amikor én reggel gólyafészekkel a fejemen ébredek.

Nem akarom, hogy egy morzsa se legyen a padlón! Nem szeretnék makulátlan tükörtojásokat reggelire, és ránctalan terítőket az asztalra. Odaégett pirítósokat akarok olykor, amit te hozol be nekem tálcán az ágyba!

Nem akarok hajszálmentes hajkeféket, fogkrémpötty nélküli tükröket, sár nélküli cipőket, csak lyuk nélküli zoknikat. Nem vágyom izzadtságfoltmentes pólókra, de megjátszom, hogy mérgelődök, ha a mosásra váró fehér ruhák közé akarod tenni a sportcipődet.

Koszosnak akarlak látni, amikor éppen kereket cserélsz a cseppet sem tökéletes autónkon. Arra vágyom, hogy legyen folt a szőnyegen, amit ki lehet pucolni. Legyen mosatlan a mosogatótálcában, és dohoghassak érte, hogy a tej helyét megint elfoglalták a hűtőben a különleges söreid. Éjszakai lopott kajálásokat és hűtődézsmát akarok, a konyhapulton ülve kézben tartani a vajaskenyeret, és magam mellett szelni a kolbászt. Konyhapadlóra cseppenő paradicsomlét akarok, ami a szádról csurran oda, mert katonát szelek neked az enyémből.

Forrás: Shutterstock

Nem szeretnék gondtalan utazásokat. Igenis izgulni akarok azon, hogy vajon mi jöhet közbe, és ha az a valami tényleg közbejön, meg akarok veled oldani minden problémát! Igenis, aggódni is akarok! Azon, hogy ami most van, nem borul-e meg egy kósza, rossz döntés következtében. Nem akarok hátradőlni, ahogy azt se szeretném, hogy te belekényelmesedj a kapcsolatunkba.

Nem akarok tökéletes családot sem, az asztalt szigorú rend szerint körbeülő családtagokkal. Olaszos hangoskodást akarok, és nevetést evés közben! Mocskos nagy rumlit, majd miután elmentek tőlünk a többiek, késő éjszakába nyúló takarítást.

Nem akarok kidekázott életet élni. Spontán, suta dolgokat akarok, hibátlanságmentes hétköznapokat. Küzdelmeket akarok nap mint nap. Igenis, kényelmetlenségeket szeretnék! Baklövéseket, amit ketten beszélünk meg, és hozunk helyre.

Nem vágyom rá, hogy vita nélküli legyen a kapcsolatunk. Nem akarom, hogy soha ne mondjunk egymásnak ellent. Legyen veszekedés, amelynek tüzét áttranszformáljuk magunkban, és végül csókkal zárjuk! Legyen kicsit mocskos a szerelmünk! Egy kicsit rumlis az életünk. Nem kell, hogy tökéletes légy, és ígérem, én sem leszek az. Mert nem akarok magamnak, magunknak görcsöket. Tökéletes pillanatokkal is beérem, amelyek éppen attól lesznek tökéletesek, hogy nem azok.

Nem akarok élére vasalt életet veled! Csak olyat, amelyet ha felülről néznék, azt mondhatnám rá: na nem éppen tökéletes, de boldog. Az mindenképpen.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.