szerelem Laczó Adrienn párkapcsolat képmutatás felszínesség eljegyzés
Beszélnünk kell. Tudom, hogy te amolyan romantikus, meghitt közegben képzelted el az eljegyzésünk pillanatát - és hogy legkevésbé sem vágysz nagy nyilvánosságra. Ám a helyzet sajnos az, hogy manapság már nincs eljegyzés nyilvánosság nélkül - és nincs romantika profi fotók nélkül!

Ez van, szivi. Muszáj posztolnunk a nagy pillanatról - és mivel ez már szinte kötelesség, így arról is gondoskodnunk kell, hogy a fotók kellően magas színvonalúak legyenek. De nyugi, nem hagylak egyedül ezzel a sok tennivalóval. Máris mondom, mi kell egy tökéletes eljegyzéshez:

Stáb: Egy fotós nem fotós, két fotós egy fotós!

Fotós, videós alap - és inkább kettő, mint egy, mert minden szögből kell fotó, hogy eltaláljuk a legelőnyösebb profilomat. Legyenek képben a Boomerang és a slo-mo /lassított felvétel/ lájkmágneses erejével! Legyenek ideális fényviszonyok és vészforgatókönyv arra az esetre, ha Pártai Lucia - a magánkonzultáción - benézné az aznapi időjárást! Semmi ügyetlenkedés, semmi balekság, zéró totymorgás!

Ez az eljegyzésünk, ember, nem holmi meghitt, esős kedd este, az istenit! Mikorra tartogatnád a patronjaidat, ha nem erre az alkalomra? Az időzített posztolást majd én intézem, szigorúan Hudson-filterrel. Mondjuk, ha tudnál intézni szivárványt, az mindkettőnk helyzetét megkönnyítené.

Helyszín: Viszlát intimitás!

Csak semmi személyes, főleg nem intim! Grandiózus és egyedi leánykérést akarok! Például kéne Disneyland - de az egész kell, privátba'. Magángép. Magánbármi. Sztárséf. Elhagyatott öböl, hintóval, lampionarzenállal. Leszedált egzotikus állat, haptákban álló személyzet, brutál kilátás. Minimum.

Forrás: Shutterstock

Büdzsé: Gatyásodj le!

Ugyanez vonatkozik majd az esküvőnkre is - kapsz egy évet, hogy összeszedd magad. Bájos, hogy egy kőkerítéses, kültéri grilles házra szerettél volna gyűjteni, utcai vegyes házőrzővel - de a sztártervezőm óradíja ezt nem engedi. Tartsd szem előtt azt a köztudomású tényt, miszerint ezek a Nők Nagy Napjai, a pasi csak biokellék és malacpersely.

Dekor: Rózsa rózsa hátán, de nem ám a piacos fajtából!

Tudod, vannak azok a génmanipulált, keresztezett mittudoménmilyen rózsák, amik parfümillatot árasztanak magukból napnyugta után, és melegben rózsaszínes, hidegben pedig kékes színben pompáznak. Na, abból néhány százat igazán elszórhatnál, ne sajnáld! A Margaret Island zenekarnak is biztosan tudsz annyit fizetni, hogy lenyomjanak egy romi minihaknit.

És hát az időzítés... legyen meglepetés, de ne annyira, hogy ne legyen a sminkem, outfitem tökéletes, valamint legyen persze promózható is!

Gyűrű: Egy mind felett!

Brit tudósok kimutatták, hogy aki hagyományos (= snassz) gyémánttal tud csak előrukkolni, annak 36%-kal kisebb az esélye a boldog, kiegyensúlyozott házasságra, mint annak, aki fekete vagy sárga követ választ.

U.i.: Ez a cikkem nagy mennyiségű iróniát tartalmaz, ezért aki első olvasásra hibbantnak titulált, azt kérem, olvassa el újra! :)

Te mit gondolsz a fényűző lánykérésről?

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.