párkapcsolat pasik könnyűvérű párkeresés Szabó Andrea ismerkedés
Szerinted is minden pasi egy szemét? Mind csak a szexre hajt, hogy aztán szó nélkül lelépjen. Undorító, hogy megjátsszák magukat egy menetért. Képesek a csillagokat is lehazudni. Azért érdemes ezt átgondolni...

Van egy barátnőm, Petra. Elvált nő három gyerekkel, akiket egyedül nevel büszkén, okosan. Aztán leszáll az éj, és jöhetnek a pasik. Három éve szingli, komoly párkapcsolatot keres - a Badoon, illetve a Tinderen. Jó vicc, nem? A legjobb még csak most jön: a fiatal fiúkra bukik.

Persze minden nap elmondja, hogy pontosan tudja, hogy egy húszas éveiben járó fiú úgysem tudná elnézni neki ezt a "csomagot", amit magával cipel, mégis újra és újra szerelembe esik. Hosszú napokig beszélget hat fiúval egyszerre, majd elmegy az első randira, és szexelnek. Végül a hímeknek se híre, se hamva. Azt állítja, belelát a férfiak fejébe, tudja, mitől döglik a légy, és az első randin a szex, vagy legalább egy gyors francia teljesen belefér.

Majd minden alkalommal eljutunk odáig, hogy ezek a pasik semmirekellőek, csak kihasználják, és elmehetnek a büdös francba. Így ment ez éveken keresztül. Félévente persze jön a végösszeomlás, Badoo, Tinder törölve - úgy nagyjából három napra. Ömlöttek belőle a szavak, hogy nem érti, mi a baj, hiszen ő kurva jó nő, az ágyban egy istennő, és a mai pasik egyszerűen "nyomorékok".

Forrás: Shutterstock

Petra mellett az évek alatt megtanultam kacérkodni az első randi alatt és még aznap este levenni a bugyimat. Aztán jött a szívfájdalom, mikor a fiú azt írta, nem tudja velem elképzelni a jövőjét. Mégis mit képzel magáról? Ennél jobb fogást nem talál! Eltanultam a férfiak gyűlölését, és kicsit sem tiszteltem őket. De ha ők nem tiszteltek engem, akkor vége volt a világnak.

Petra mindig erőfölényben akart lenni, így én is. Követtem, mint vak a világtalant, minden szavát és gondolatát igaznak tartva. Addig a pontig, amíg rá nem jöttem, hogy nekem nem kell "farkat növesztenem". Nem kell, hogy én legyek az erősebb egy éppen induló párkapcsolatban, nem kell mindent azonnal odadobnom, csak mert félek, hogy ha nem teszem, akkor nem marad velem.

Mert amire vár az ember, az sokkal finomabb, mikor végül megkapja. Nem kell rohannom, mert ha a saját frusztrációim miatt gyorsítom fel a folyamatot, akkor csak tönkreteszem azt. Aki hajlandó várni, az akar. Aki az első randin akar, annak épp csak annyira kellek, amennyit mutat.

Tudom, tudom... a csillagokat is lehozta volna neked az égről, amíg csak a neten beszélgettetek. De arra gondoltál már, hogy talán nem jól kommunikálsz? Talán, ha nem dobnál át magadról olyan képet, akkor nem gondolná rólad, hogy neked is csak szex kell? És arra gondoltál már, hogy ha az első 24 órában bedobja a szex témát, akkor nőiesen, okosan, kedvesen le kellene neki írnod, hogy nem te vagy az a préda, amit keres? Ha lenne tartásod, sokkal kevesebb seggfejbe futnál bele.

Kapcsolatokat tettem tönkre, mert azt hittem, rendben van, ha már az első napon arról beszélünk, hogyan és milyen pózban szeretem. Nem. Lehet, túl gyors a világ, és túlságosan fejlődik a technológia, de azt nem szabad elfelejtened, hogy nő vagy. A férfinak pedig az kell, hogy teperhessen érted. Nem azért, mert te "játszol" vele, hanem mert amit egyből megkaphat, azt minek tartsa meg hosszabb távon? Hagyd teperni, ne legyél ribi, vagy ha már az vagy, ne a pasikat hibáztasd, mert mindenki csak egy menetet lát benned!

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.