Egy másik nőhöz jársz haza, de a vágyaiddal hozzám kopogtatsz be...

szerető vágyak kibeszélő megcsalás feleség félrelépés B. Barbi
- Felugorhatok hozzád egy pár percre? - Tessék? - kérdezett vissza értetlenkedve Anna, miközben a meglepetéstől majd kiejtette a telefont a kezéből.

- Tényleg csak egy pillanat, ígérem - jelentette ki lágyan Lali, aztán bontotta is a vonalat.

Annának földbe gyökerezett a lába, amit a tegnap esti előszülinapi buliból visszamaradt fejfájása csak tovább tetézett.

"Miért nem tusoltam még le? Mert 10 perce ébredtem. Minek vettem fel egyáltalán a telefont? Mert szülinapom van. Minek jön egyáltalán ide?" Mire ezt az aprócska kérdezz-feleleket lejátszotta magában, már csengett is a kaputelefon. Épp annyi ideje maradt csak, hogy magára kapjon egy rövidnadrágot, és a nem várt lovag már kopogtatott is az ajtón.

- Jó reggelt! - hangzik a sosem tapasztalt reggeli köszöntés Lalitól,egy már jól ismert bugyielhagyós mosoly kíséretében. Nagyon boldog születésnapot kívánok! Ezt neked hoztam - mondja gépiesen, majd esetlenül a lány arcába tolja a csokor virágot.

- Köszönöm - motyogja zavartan Anna. "Lali emlékezett rá, hogy ez a kedvencem" - fut át az agyán, miközben megszagolja a hatalmas csokor fehér rózsát.

Forrás: Shutterstock

- Igazából csak ennyit akartam - jelenti ki a férfi. A szavai és a hangsúlya ellentmondanak egymásnak. Egyértelműen érződik: maradni akar, Annánál akarja tölteni a reggelt.

- Azt hiszem, zavarban vagyok. Nem számítottam rád - nyögi ki végül Anna lányos zavarában.

- Gyönyörű vagy. Őrülten kívánlak! - tér rá Lali kendőzetlenül látogatása valódi céljára.

- Értem. És erre most mit mondjak? Te már választottál, ha jól emlékszem... - Anna végre kezd magához térni a reggeli kábulatból.

- Szóval, menjek a francba?

- Hát igen. Menj a francba! - A lány őszintesége ismét utat talált magának.

- Megértelek. - Lali teátrálisan a kilincs után nyúl, miközben a tekintetével újra és újra meztelenre vetkőzteti Annát.

- Ne haragudj. Tényleg nem tudok mit mondani. Hónapokkal ezelőtt te egy másik nő mellett tetted le a voksodat, mert elmondásod szerint én nem voltam "elég biztos" számodra. Erre most megjelensz itt, mintha mi sem történt volna. - A cseppet sem boldog emlékek most egyetlen könnycseppként gördülnek le Anna arcán.

- Sajnálom, nem akartalak bántani - és abban a pillanatban Anna el is veszett a bocsánatért esdeklő fiú ölelésében. Érezni kezdte a csókjait és a már jól ismert vágyat. Eszébe jutottak a vad szeretkezéseik. A pillanatok, amikor még hitt a fiúnak, amikor még naivan ugyan, de hitt kettőjükben. Az elfeledett pillangók újra táncot jártak a gyomrában. Érezte, ahogy a testük egyre közelebb kerül egymáshoz. Érezte, ahogy megint akarják egymást.

- Tudom, hogy nem akartál bántani. Nem haragszom. Tényleg nem - suttogja könnyei között Anna, miközben minden erejét összeszedve elkezdi kiszabadítani magát a fiú karjai közül. - Segítek kinyitni az ajtót - hangzott az egyértelmű útmutatás Anna szájából, az utolsó szó jogán. Minden porcikája vágyott Lalira, de az édes vágyakozás keserű taszítással keveredett - hiszen azonnal bevillant neki a férfi felesége, aki semmit sem tud kettőjük egykori románcáról.

Persze nagyon szerette volna, ha elválik a kedvéért, ám az ezzel kapcsolatos ígéretek sosem váltak valóra. Csak teltek-múltak a hetek, Anna egyre jobban beleszeretett, és látszólag a férfi is, de a nagy érzelmek - mint kiderült - sosem voltak elég erősek ahhoz, hogy cselekvésre bírják.Anna pedig rájött, hogy már épp elég ideig volt a férfi lábtörlője, és már nem viselné el, ha még egyszer sáros lábbal tapicskolnának a lelkében.

Határozott mozdulattal becsukta az ajtót, majd némán belepillantott a kukucskálóba. Abban reménykedett, hogy a férfi magzatpózban sír a lábtörlőjén, vagy legalábbis a falnak támaszkodva szenved - de csak a gyorsan távolodó lépteinek árnyékát látta az aprócska lyukon át. Ez volt számára a tökéletes bizonyíték arra, hogy hiba lett volna újra odaadnia magát Lalinak...

Anna történetét B. Barbi jegyezte le.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.