párkapcsolat férfiasság nőiesség kapcsolat Seiler Andrea
Nem akarok péniszt növeszteni. Nem akarok mindent tudó nő lenni, aki probléma nélkül felfúrja a konyhaszekrényt, és ezt a pasik arcába vágja. Nem akarok erős lenni, mint a férfiak, és nem akarlak elmarni magamtól.

Nőnek születtem, és évekbe került megtanulnom, mit is jelent azzá válni valójában. Állni az esőben sírva és ölelni azt az embert, aki olyan közel áll a lelkemhez. Emelt fővel járni az utcán, mert nincs mit rejtegetnem. Suhanni az utamon, rámosolyogni arra a helyes fiúra a busz másik végén. Elpirulni, mikor rózsát hoz majd az első randevúra.

Elejteni a kulcscsomómat, hogy gáláns lovagként felvehesse nekem. Elmondani, milyen fontos nekem, és fáj, ha nem látom, nem érzem a bőre illatát, az erős karját, ahogy átölel. Hogy fontos szereplője az életemnek, és több akarok lenni a számára, mint egy egyéjszakás kaland.

Huszonhat évembe telt élvezni azt, amire születtem. Nőnek lenni ízig-vérig. Eltörni azt a tányért, ha tiszteletlen velem a férfi. Nem analizálni a lelkét - nem hinni azt, hogy a múlt eltörölhetetlen, de szegény fiú úgyis megváltozik, mert az én szerelmem különleges, és velem megfogta az isten lábát. Belehalni, mikor kirakom a szűrét, és csecsemő módjára sírni a kocsi hátsó ülésén, azt üvöltve, hogy jól vagyok, mikor nem. Aztán emlékeztetni magam, hogy akinek nincs helye az életemben, annak mennie kell. Hogy is van? Koronát igazít, tovább sétál...

Forrás: Shutterstock

Nem hunyászkodni meg a párkapcsolat közösen egyedül magánya előtt, csak mert peregnek a homokszemek a homokórában, és vérzésig rágom az ajkam a kétségektől. Hagyni, hogy segítsen, és kérni, hogy segítsen.

Mert együtt leszünk egyek, és külön vagyunk azok, akik igaziak lehetnénk egymásnak. Ha meg akar hívni a lelkébe, őszintén fogadni, ha el akar menni, csókot dobva engedni. Nem erőltetni minden vita után a "de beszéljük meg" rítust, mégis őszintén elétárni az összes aggodalmamat, ha nem érzem magam biztonságban.

Hagyni, hogy lépjen és akarjon: építsen házat, és hajtsa a vágy, hogy csak ő birtokoljon engem. Nem harcolni többé, hogy keressen, amikor a távolság a legnagyobb gyógyír mindkettőnk sebére. Egyedül hazasétálni és hagyni, hogy a város ezer arca fényt gyújtson bennem.

Elfogadlak olyannak, amilyen vagy. Nem akarlak sem a fogammal, sem szavakkal átszabni. Hagyom, hogy férfi legyél - de úgy tedd, hogy jó legyen melletted nőnek lenni!

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.