szerelem kibeszélő magazin párkapcsolat szenvedély őrület Seiler Andrea
Rezeg a telefonom, a nevedet jelzi. Tudom, hol vagy, merre jársz, hanyadik sör csúszott már le. Forr a vérem, és harcra kész vagyok, csináljuk akkor!

Azt hiszed, a startvonalnál állunk, de már rég előtted járok. Szívod a vérem, szívnám a nyakad. Azt hiszed, be kell jelentkezned, hogy tudjam, hol vagy épp. Pedig folyamatosan nézlek és figyellek - mi másra lenne jó az ismerősök a közelben lehetőség? Azt írod, épp van valakid. Azt hiszed, nem tudom? Minden fotód alatt ott vicsorít a fejembe a like-ja. Nem vezetsz meg, tudok mindent. Látom az összes képed Instagramon, látom, milyen picsák fotóit kedvelgeted. De ez az egy... Dühtől fulladozva köpöm ki a nevét.

Félrehúz a metró, az emberek dülöngélnek, de én maradok a helyemen. A féltékenység erősebben húz a földhöz, mint a gravitáció. Aki velem szemben ül, hasonlít arra a csajra - fél perc alatt ki tudnám tépni az összes haját. A józan ész határán túl vagyok, az őrület vonalát súrolom - és kaján vigyorral lépem át, én, a rossz, nagyon rossz lány.

Lehetne szád a számon, ruhád a szobám padlóján. Helyette ajkad az ő testén, kedves szavaid az én telefonomban. Ha látlak, rosszul vagyok tőled, ha távol vagy, részegen ordítom a neved a Margit-sziget közepén. Miért bámul minden ember? Nem értik, hogy nyelved tánca a mennyország, kezed simítása más lányok hajában a pokol?

Mindről tudok, el sem kell mesélned. Mindent megtalálok, csak jól kell kutatnom. Ha nem alszol édesdeden a lakásodban, arról is tudok, és ölni tudnék. Mit képzelsz te magadról, hogy ezt csinálod?

Forrás: Shutterstock

Követem az ismerőseid folyamatos növekedését. Milyen érdekes, hogy mindegyik lány! Mindet megdugtad a Szigeten? És milyen ártatlan arcú mind - te vagy az egyetlen, aki belőlem is kihozza a sötét oldalamat. Még csak most kezdtem el igazán élvezni ezt a részem.

Őrült sírás szakad ki belőlem, ahogy a következő bort bontom ki. Mégis ki vagy te, hogy mással szűröd össze a levet? Aztán kedveled egy képem, és mint a vaj, olvadok tőled. Gyere közelebb, hadd faljalak fel, alig vagy egy kilométernyire! Azt hiszed, véletlenül dolgozom itt? Ugyanabban az utcában, ahol laksz - nincsenek véletlenek, csak az őrület bennem.

Ülök a munkahelyemen, és könyörgök, hogy valaki mondja ki a neved. Akarom hallani, akarlak gyűlölni, ebéd közben ordítani veled, ha hozzám érsz, ordítani veled, ha elfordulsz, túlszeretni téged, majd otthagyni - büntetni azért, amit velem teszel.

A lakásod közelébe szervezek le egy randit, előtte sétálunk el andalogva, összebújva egy idegennel - miközben az ablakodon próbálok keresztüllátni. Hol vagy már megint? Mosolyogva nézem végig az utat, amin jársz, míg meg nem jön az eszed és rá nem jössz, hogy én vagyok a királynőd. Beleőrülök ebbe a szerelembe, hát nem veszed észre?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.