szex örömszerzés lélek prostituált örömlány Angelika boldogság
Belépett a szobába. Tétován álldogált, majd forgatni kezdte az ujján a karikagyűrűjét, aztán letette az éjjeliszekrényre. Néztem, ahogy egy izzadságcsepp legördül a homlokán.

Párás volt a szemüvege. Jóképű, fiatal, illatos. Nem is értem, mit keres itt. Ő maga is azzal kezdte a beszélgetést, hogy soha nem volt még "ilyen" helyen, nem tudja, mit kell csinálni. Én csak kedvesen mosolyogtam, adtam neki egy törölközőt, és mondtam, hogy vegyen egy forró zuhanyt, addig készítek neki egy italt. De ő kedvesen elutasította, mert nem szokott inni. Én viszont igen, úgyhogy kimentem a konyhába egy pohár pezsgőért.

Még csend volt, és világos. Délután kettő-három lehetett, ilyenkor még nincs forgalom. A többi lány is csak a telefonját nyomkodta, vagy filmet néztek a gépükön. Egyébként furcsa látvány, ahogy a fullosan kisminkelt, belőtt hajú lányok hiperszexi fehérneműben, chipsen csámcsogva tehénkednek a kanapén.

Mikor visszaértem, pont kilépett a fürdőből, óriási gőzfelhőt hozva maga után. Kétségtelenül utasításnak vette a forró zuhanyt. Hófehér volt, szinte remegett. Már attól féltem, hogy leesik a lábáról - így inkább én magam döntöttem le. Finoman lehúztam az ágyra, és megcsókoltam. Éreztem, hogy nem a derekára kötött fürdőlepedő, hanem inkább az arca felé kell nyúlnyom. Simítottam egyet az arcán, és a szemébe néztem. Elkapta a tekintetét, elhúzta az arcát, és csak bámulta a földet.

"Nem megy ez nekem, nem tudom megtenni" - mondta. "Persze, semmit nem KELL csinálni" - nyugtattam meg, és odanyújtottam a gyűrűjét. Felvette, de nem öltözött fel. Derű ült az arcára, kényelmesen elnyúlt az ágyon, és beszélni kezdett. Elmesélte, hogy 28 éves, de már 4 éve házas. Az irodából ugrottak ki a kollégáival, akik állandóan halálra cikizik emiatt. Ha elmennek bulizni, akkor sem iszik, nem csajozik. Szeret normális időben hazaérni, mert reggelente futni jár, és nem éri meg neki a hajnali tivornya, hogy kihagyja miatta a reggeli kört.

Forrás: Shutterstock

Azt mondta, most bizonyítani akart. Nemsokára születésnapja van, és összedobtak a haverjai 400 Frankot, hogy kirúgjon a hámból. Amúgy lent várják a sarki kocsmában, hogy elmesélje, milyen volt az első kurvázása.

Ezen kacagtunk egyet, próbáltam kreálni neki egy történetet, hogy mit mondjon, hogy hiteles legyen, de belém fojtotta a szót. Jobban érdekelte az, hogyan kerültem ide, miért csinálom, hogyan telnek nálunk a napok, és hogy egyébként milyen az életem odahaza.

Röviden elmeséltem, hogy fél évig kellene dolgoznom otthon azért a pénzért, amit itt 4-5 hét alatt összeszedek, és hogy ősztől egyetemre fogok menni, már felvettek, de szeretnék egy autót meg egy normális albérletet - és hogy a szüleim nem tudnak segíteni. Beszéltem neki az otthoni életemről, a szüleimről, és először, amióta ezt csinálom, neki elárultam a valódi nevemet. Mire észhez kaptam, már bőven letelt a kifizetett egy óra. Szinte sajnáltam, hogy el kell, küldjem.

Felkapta a ruháit, majd nevetve fújtam rá egy cseppet a parfümömből, hogy mégiscsak egy kis "nő szaggal" távozzon. Adott két puszit, a kezembe nyomott egy ötvenest, és kilépett a küszöbön. A bejárati ajtóból még visszafordult, és mosolygott egyet. Igazán boldognak tűnt. Leültem az ágyra, és azon gondolkoztam, hogy kurvának lenni annyi, hogy boldoggá teszek embereket, amivel csak tudom. És nem is ő volt az első, sem az utolsó, akinek még csak a nemi szervét sem kellett látnom ehhez.

Angelika

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.