celeb sztár használhatlan influencer ismertség tippek
Mint újdonsült pesti lakos, elgondolkoztam azon, hogy így hátrahagyva a kisvárosi életet, itt fent talán én is lehetek álomgyáros. Talán felfut az Instám, mint a tejbe rakott élesztő.

Ahhoz viszont, hogy peregjenek a lájkok és a követések, komoly marketing terv kell. Mint kicsit sem maximalista fiatal, végiggondoltam a lehetőségeimet arra, hogy ismertté váljak.
Íme, néhány opció, amit hosszas fejtörés után sikerült kitalálnom.

A Gyerek

Hát mi más, ha nem egy cuki pofi és egy édes gyerekkacaj termeli a legtöbb szívet és követést? Kutatásaim alapján 0-4 éves korig hoz annyi pluszt az a gyerek, amennyi az induláshoz épp elég. De ha az első gyerek születésétől számítva durván 2 évre jön a második is, akkor az dupla annyi lájkot ér. Tudod: "Mindig is úgy gondoltam, az a legjobb, ha nem telik el sok idő a két kicsi között." Kár, hogy nagyon szingli vagyok...

A Pasi

Egy helyes arcú, kigyúrt Tarzan pasi mellett mindegy, mennyire vagyok szétesve - mindenki engem irigyelne. Tudod: "Úristen, milyen szerencsés! Nekem sosem lesz ilyen szexi pasim! Pedig én sokkal jobban is nézek ki, mint ez a csaj!"

De ugye, mint említettem, tök szingli vagyok. Szóval, honnan a francból szerezzek most egy meleg barátot, aki jól néz ki, és elég jó fej is ahhoz, hogy eljátsszuk, mi vagyunk a világ legkirályabb szerelmespárja? Tudod: #couplegoals.

Forrás: Shutterstock

A Dubai

Hiába az első két opció, ezzel szemezek a leginkább. Néhány hónap kint, teleposztolom az Instát a luxus nyaralásról, otthon meg majd azt mondom, hogy engem ugyan nem fektetnek meg, én az eszemmel és a bölcs véleményemmel izgatom fel a férfiakat. Aztán éjszaka csak ölelkezünk, mert a pasik is csak a "bújcira" vágynak, nem puncira. Ezzel az opcióval az a baj, hogy még anyám sem hinne nekem - pedig sokszor arra sem emlékszik, hogy hova költöztem el otthonról.

A Pornó

Nem, nem, viccelek. Komoly, érett, felnőtt nő vagyok. Azért biztos, ami biztos, rácsörgök az exemre, hogy megvan-e még a telefonján az a videó... Tudod, Kim Kardashiannak is eléggé összejött. Plusz a mai telefonok már tök jó minőségben rögzítenek bármit.

A Valóságshow

Csak pár hónapig kell hülyét csinálnod magadból a TV-ben, és utána már minden megy a maga útján. Mondjuk, ezzel csak az a baj, hogy mostanában ezek a szereplések is inkább pornónak tekinthetőek - szóval, nem vagyok sokkal előrébb.

Azt hiszem, maradok ez a névtelen kis görcs az élet fájának egyik ágán. De ha neked, aki olvasod ezt a cikket, vannak jó kapcsolataid, tudd: én egy igazán nyitott személyiség vagyok! Úgy szeretnék celeb lenni, légyszike essen meg rajtam a szíved! :D

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.