szerelem Ivanova Daniela párkapcsolat szakítás csók
A balzsamos nyári levegő hirtelen fojtogatóan fülledtté válik, ahogy a szemembe nézel. Látom, hogy valami baj van. Olyan erősen csapod be magad után a kocsi ajtaját, hogy tudom: nagy harcokat vívsz most legbelül.

Tehetetlenségemben szorosan magamra húzom az övszíjat, feszültség honol az autóban. Letekerem az ablakot, hogy némi frissességhez jussak, hátha a hőséggel együtt a bennem uralkodó félelem is távozik.

Őrjítően dobog a szívem, mert tudom, érzem, hogy mi következik. Félve rád pillantok, várom, hogy kimondd: vége. Te viszont csak szemlesütve bámulod a térded, mert emberfeletti bátorság kell ehhez a szívdöféshez. "Miért kell így történnie, ha ennyire boldogok vagyunk?" - kérdezem magamban. A hang a fejemben sírva ordít, mert tisztában van a válasszal: nem egészségesen szeretjük egymást.

Tudjátok, van az a fajta szerelem, ami egyszerűen mindent felőröl... Elégeti a lelked, a szíved, és teljesen elveszi az eszed. Olyan a másik a számodra, mint egy falat kenyér vagy egy korty hideg víz: bizonyos, hogy nélküle éhínségben, szomjúságban tengődnél egészen addig, míg már levegőt venni sem lenne erőd. Ez az a fajta szerelem, amitől lángol körülötted minden. Ez az a fajta szerelem, ami egyszerűen kiszipolyozza belőled az életet.

Ezt te is tudod, és én is. Kétségbeesve rám nézel, én pedig úgy érzem, mintha egy rossz álomba csöppentem volna. Tegnap még minden tökéletes volt. Talán túl tökéletes is. Nevetve szaladtunk a busz után a nyári zivatarban, hogy majd vizesen, tetőtől talpig elázva elbújhassunk az éjszakai járat leghátsó zugában.

Forrás: Shutterstock

A zötykölődés kellemes álomba ringatott, a válladra hajtottam a fejem. Te nyugtatóan simogattad a homlokom, miközben én még alvás közben is azt kívántam: inkább ébredjek fel, mert a valóság veled szebb, mint a valaha átélt legszebb álmom. Most mégis azt kívánom, hogy bár abban a pillanatban ragadtam volna.

Elhallgatnak a villamos zajai, még a madarak is némán ülnek a fák lombjain, te pedig kimondod a rettegett mondatot: "El kell engednünk egymást." A szívem megszakadni látszik, hirtelen belenyilall a legélesebb fájdalom, amit valaha éreztem.

A szúrástól összeszorítom a szemem, te pedig rákulcsolod a kezedet az enyémre, hogy megnyugtass egy pillanatra. Megszorítom, jelezvén, hogy soha ne engedd el, ám te kibontakozol a szorításomból. Eleinte csak némán nyeldesem a könnyeimet, majd egyszerre kizuhan belőlem a zokogás, s az elmúlt feszült percek minden fájdalma.

Te is sírsz. Szorosan átöleljük egymást, könnyáztatta ajkaink összeforrnak egy utolsó csókban. Az este tört részéig úgy teszünk, mintha sosem lehetne vége.

Hiszen mégis... Milyen lesz egymás nélkül az élet?

SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.