párkeresés Tinder viselkedés randi szánalmas Herczeg Zsuzsa bunkó visszautasítás ismerkedés
Kevesen viselik jól a visszautasítást. A férfiak pedig kifejezetten rosszul kezelik - főleg akkor, ha egy számukra tetsző nő teszi ezt. Így válhatsz istennőből percek alatt gyűlölt, lenézett nőszeméllyé, akit a csalódott férfi már csak úgy szólít: "Te szerencsétlen!"

Abban a pillanatban átváltozol a szemében, amint - akarva vagy akaratlanul - megsérted az egóját. Pedig valójában nem lettél más, ugyanaz vagy, mint korábban. Ám neki a visszautasítás miatt - önigazolásként - szüksége van arra, hogy úgy érezze: lenyomott téged, és ő maradt felül. Azt hiszi, ezzel őrzi meg a méltóságát, pedig pont ez az, amitől elveszti... És még csak nem is érzi, különben nem így viselkedne.

Van olyan, aki ilyenkor kifejti, mekkora lúzer vagy, amiért elszalasztod életed nagy lehetőségét: a vele való ismerkedést. Hiszen ő kegyesen felajánlotta magát neked, te mégsem kértél belőle - most aztán magadra vess! Más azzal kompenzál, amikor valamiért lemondod az első randit, hogy közli: egy másik találkát is betervezett ugyanarra az időpontra, ha netán meggondolnád magad.

Nem érted ugyan, hogy ehhez neked mi közöd, de jót nevetsz rajta, hiszen tudod: a ló te voltál, szóval a másik helyettesed csak a szamár lehet - hiszen tőled tették függővé a vele való találkozást... Nem, nem a másik nőn nevetsz, hanem a pasi szánalmas viselkedésén.

Olyan is megesett már, amikor a férfi közölte, hogy a motorja mellett autó is áll a garázsban, és azt várta, hogy ettől majd a nő meggondolja magát. Persze, azért minden jót kívánt a továbbiakban, és csak mellékesen jegyezte meg "anyagi gyarapodását". Az ilyen urakat el kell, hogy keserítsem: nem, ettől nem fogunk a karjaitokba hullani. (Ha pedig valaki mégis, akkor később ne reklamáljatok, hogy csak az anyagiak számítanak neki!)

Forrás: Shutterstock

Ott vannak továbbá azok a férfiak, akik a legnagyobb látókat is lekörözik. Egy visszautasító mondat után kielemzik az egész személyiségedet és életedet, úgy, hogy még soha nem találkoztatok, de még csak nem is beszélgettetek. Olyan dolgok derülnek ki rólad, amiket még te sem tudtál magadról... :) Például, hogy éjszakánként a párnába fúrod a fejed, és sírsz, mert nincs pasid. Ám soha nem lesz egy normális barátod sem, nemhogy férjed, örök magányra ítéltettél - csak azért, mert nem őt választottad. Persze, mindezt a legjobb szándékkal közli veled, mintegy építő jelleggel... :)

Részletesen felvázolja a sanyarú jövődet, sőt, még utána sem áll le. Folytatja az elemzésed, annak ellenére, hogy kérted, képességeit most már fordítsa arra a sok száz nőre, akik - elmondása szerint - mind arra várnak, hogy írjon nekik. "Látnok úr" csak egyet nem lát előre: azt, hogy egy idő után le fogod tiltani, mert amit csinál, az már a zaklatás kategória.

Uraim, el kell, hogy keserítselek benneteket. Kutatások bebizonyították, hogy az egyedülálló nők tovább élnek és boldogabbak, mint házasságban élő társaik. Ugyanez fordítva viszont nem igaz, hanem pont az ellenkezője áll fenn: a nős férfiak hosszabb életűek, mint a szinglik. Akkor most kinek a boldogságáért is lobbiztok, amikor azt mondjátok: nélkületek nem élet az élet?

5+1 pasi, akitől kíméljen meg a Tinder!http://www.she.hu/herself/20181112-az-ilyen-ferfiaktol-mentsen-meg-a-tinder-ivanova-daniela.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.