párkeresés randi Ferencz Gabriella ismerkedés vonzerő
A nő nemrég vált el. Nehéz évek voltak mögötte, de nem írta le magát. Úgy hitte, naivan, tele romantikus gondolatokkal vág bele az ismerkedésbe, nem keresi görcsösen a lehetőségeket, de nem is utasítja vissza őket.

Kiállításokra, programokra járt, mert úgy gondolta, minél több helyen bukkan fel, annál nagyobb az esélye annak, hogy összefut egy megfelelő pasival. Ám valahogy ez mégsem történt meg...

Egy napon ismét egy rendezvényen volt egy barátnőjével. Beszélgetett, mosolygott, csak éppen azt nem vette észre, hogy ugyanaz a férfi már harmadszor jön velük szembe a több ezer fős programon. Végül váltottak pár szót, a pasi bemutatkozott, és néhány mondat után kibökte, hogy szívesen meginna vele egy kávét. A nő azonban - a meghívásra nem is reagálva - folytatta sétáját a barátnőjével, aki próbálta felnyitni a szemét. Ha már ő maga nem veszi észre a nyilvánvalót...

- Ugye tudod, hogy ez a pasi kikezdett veled?

- Melyik?

- Amelyik harmadszor jött szembe. Állandóan köszön, mosolyog, kérdez valamit, az előbb meghívott egy kávéra is.

- Ugyan, csak udvariasságból tette!

- Rendben, akkor egy gyors összegzés. Háromszor verekedte át magát a tömegen. Akit először nem vett észre, azt másodszor talán igen, de ha még akkor sem, harmadszorra tuti. Tehát látta, mi a felhozatal. Kb. háromezren vagyunk, annak a fele nő, a fele pedig házas, a maradék 750 nő közül mégis veled kezd el beszélgetni. Szerencsétlen tuti azt hiszi, hogy tök átlagos és könnyen felejthető, mert te minden egyes alkalommal úgy teszel, mintha most látnád először.

A nő ekkor nemcsak a beszélgetésben torpant meg, hanem a sétában is. Rájött, hogy a házasságában szerzett tíz év tapasztalat nem azt jelenti, hogy most már könnyebben nyit, ismerkedik és nem fut felesleges köröket. Ellenkezőleg, igencsak megtépázta az önbizalmát és szemellenzőt tett elé, amitől nem veszi észre a nyilvánvalót.

Forrás: Shutterstock

Például egy 185 centi magas, sportos testalkatú, helyes pasit, aki a kegyeit keresi. Kitartóan, kedvesen, intelligensen. Ő pedig úgy tesz, mintha nem ugyanazt a nyelvet beszélnék, nem értené vagy nem értékelné mindezt.

Rádöbbent, hogy kiment a gyakorlatból, és hiába tudott tíz évvel ezelőtt a tekintetével csábítani, flörtölni és humorosan válaszolni, ha a házasságában a sok veszekedés és csalódás elnyomta énjének ezt a részét. Mert a férje nem bátorította, hogy legyen nyugodtan csábító otthon, a négy fal között is, élje ki a szenvedélyét, legyen magabiztos, szexi.

Hirtelen fájdalmat érzett a lelkében amiatt, hogy nemcsak azokat a dolgokat veszítette el, amikről tudott, hanem olyanokat is, melyekről azt hitte, személyiségének alapját képezik. Ám ami egyszer benne volt, azt újra elő lehet csalogatni!

"Emlékszel a nevére?" - fordult hirtelen a barátnőjéhez. válasz után magabiztosan körülnézett, és belekiáltotta a tömegbe a férfi keresztnevét. Erre húsz pasi válaszolt, hogy "igen", egyesek kicsit aggódva (hogy valaki nem találja őket), mások bosszúsan (vajon ki lehet, aki keresi őket), de volt egy férfi, aki örömmel sietett a hang nyomába.

Negyedszer jött szembe, de a mosolya még szélesebb volt, mint korábban. Innentől kezdve már egy randi nyelvet beszéltek. Adtak, és kaptak - felszabadult érzéseket, pillantásokat, mosolyokat és finom érintéseket.

Kijönni a gyakorlatból egy dolog, a bátorság, hogy magunkhoz vegyük a kezdeményezést pedig egy másik - ébredt rá. "Nem törődöm a világgal, csak magammal, és azzal, hogy igenis kívánatos, érdekes vagyok. Még mindig!"

Kiút a 21. századi "randi-apokalipszisből"http://www.she.hu/herself/20170823-ismerkedes-parkereses-online-tarskereso-randi-csaszar-zanett.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!


Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.