jövőkép Herczeg Zsuzsa sugarbaby gazdag luxusprosti sugardaddy prosti
A minap egy hirdetés ütötte meg a szememet. A luxusprostik arca kerestetik. Nem, nem így nevezik meg a hölgyet, de ha őszinték akarunk lenni, miről is szól az oldal, akár ezt is írhatták volna.

Ilyen van? - dörzsöltem meg a szemem, miután majdnem hanyatt vágtam magam meglepetésemben. Teljesen elhűltem azon, hogy ezt legálisan publikálják egy álláskeresőn. Na, de hogy teljesen képben legyetek, elárulom: egy sugarbabyket és sugardaddyket reklámozó oldalról van szó. Természetesen a kommentelők joggal csináltak viccet a hirdetésből, hiszen mindannyian tudjuk, hogy miről is van szó - még akkor is, ha masnival átkötött aranypapírba csomagolják a rideg valóságot...

A "nagy"emberek - akiknek se idejük, se kedvük udvarolni és valódi érzelmek alapján társat választani - csak kattintanak néhányat, és megrendelik a legújabb "vagyontárgyukat". Hol itt a kölcsönösség, amit reklámoznak? Sehol. "Mindkét fél jól jár" - hirdeti az oldal. Miért is? Mert a szegény sorból jövő, de fiatal és szép nők sokkal nagyobb anyagi juttatás fejében adhatják el a bájaikat, mintha csak a szomszéd, átlagfizetésű Józsival kezdenének (esetleg többedannyiért szedhetnek össze egy jó kis nemi betegséget)?

Senki ne áltassa magát: egy ilyen oldalon nem a milliomos Adoniszok keresnek társat, hanem a kiöregedett, magukat sportosnak mondó, de valójában pocakos, beképzelt, egoista, önző pasik. Akik még ráadásul arra is lusták, hogy udvaroljanak. A milliomos Adoniszok ugyanis a sármjukkal hódítanak. De még ha valóban elő is fordulnának ezen a helyen ellenállhatatlan és kőgazdag férfiak - vajon mennyire becsülik meg azt a nőt, akit kilóra vesznek meg?

Forrás: Shutterstock

Ébresztő, lányok! Egy ideig biztosan vonzó lehet a rátok szakadó luxus, de én akkor is azt mondom, hogy az önbecsülés többet ér. Sokkal nagyobb árat fizettek, mint amennyi ellenszolgáltatást kaptok majd ezektől az "uraktól".

Az már csak hab a tortán, hogy az oldal még az erkölcsöt is belekeveri a szolgáltatásba, és bátran regél az etikáról... Mert szerintük mi egy kapcsolat alapja? Az, hogy a két félnek nincsenek titkai egymás előtt. Persze, nyilván nem a szolgáltatásra regisztráló férfiak feleségeire gondoltak, amikor ezt leírták. Hiszen rögtön utána kihangsúlyozzák: garantáltan nem tudja meg otthon senki, mennyire tették "boldoggá" a milliomos urat.

Mondhat bárki bármit, valójában arról van szó, hogy pénzes férfiakat szolgálnak ki, akik ugyanúgy veszik meg a nőket, mint a legújabb Rolexüket vagy Roys-Royce-ukat. A kiválasztott nő nem lesz több a számukra egy drága játékszernél. Persze, mindig is volt és lesz hasonló szolgáltatás - de az, hogy ma már ennyire nyíltan fel lehet vállalni, és még reklámarcot is keresnek hozzá, megdöbbentő...

Bár ha jobban belegondolok, ha az aranyérnek, a láb- és hüvelygombának is van reklámarca, miért ne lehetne a luxusprostiknak is? Sok szerencsét annak a bevállalós hölgynek, aki egy ilyen oldal reklámjában szeretne szerepelni! Ahogy a hirdetésben is elhangzik: "Zsebelje be az ezzel járó hírnevet"!

Egy sugar daddy élete - miről is szól ez valójában? http://www.she.hu/nofilter/20180926-mirol-is-szol-valojaban-a-sugar-daddyk-vilaga-baranyai-kata.html
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!Forrás: Mudra László

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.